تروریست های داعش بار دیگر شهر رم مقر کلیسای کاتولیک (واتیکان) را تهدید کردند.
به گزارش ایرنا و به نقل از خبرگزاری رسمی ایتالیا (آنسا)، در کمپین جدید ترور داعش در لیبی، بار دیگر شهر رم مورد تهدید قرار گرفت و یک سری تصاویر از پایتخت ایتالیا در حالی که در شعله های آتش می سوزد به همراه واتیکان و نقشه لیبی با پرچم سیاه داعش از طریق شبکه اجتماعی توییتر منتشر شد.
'ابو جندل البرقاوی' یکی از جنگجویان داعش از طریق شبکه توییتر از افراط گرایان خواست تا راه لیبی به عنوان دروازه ورودی برای رسیدن به رم استفاده کنند.
در متن این تهدید آمده است: سلاح های عثمانی ها آماده شده و رم را پس از فتح لیبی و جنوب ایتالیا محاصره کرده اند. آنهایی که می خواهند رم و اندلس را فتح کنند باید از لیبی حرکت کنند.
یک افرط گرای سعودی نیز به نام علی القرضاوی از 'سایر برادران داعش' دعوت به اتحاد در عربستان سعودی، تونس، مصر و سودان کرد و از آنها خواست تا برای مبارزه با ارتش لیبی به این کشور بروند. وی در یک فیلم ویدیویی که روی سایت طرابلس منتشر شده است با چهره پوشیده شده ضمن تهدید به مرگ ژنرال خلیفه هفتر، گفت: لیبی سرزمین جهاد و مهاجرت است و تنها به لیبیایی ها تعلق ندارد بلکه متعلق به تمام مسلمانانی که به خدا باور دارند می باشد. لیبی یک کشور خلیفه اسلامی است.
در همین ساعت حامیان داعش در سرت، هشتگ 'هجوم به سوی لیبی ' را در شبکه اجتماعی توییتر منتشر و اقدام به انتشار برخی از تصاویر ویدیویی تصرف این شهر بدست داعش کردند. افراط گرایان داعش در شهر سرت در لیبی، یک نوع امارات تشکیل داده و دادگاه های مدنی را با نوعی دیوان شریعت جایگزین کرده است. آنها همچنین کلاس های جداگانه برای پسران و دختران در مدارس و دانشگاه ها ایجاد کرده اند.
پائولو جنتیلونی وزیرخارجه ایتالیا نیز پیشتر اعلام کرده بود که ایتالیا به خاطر مبارزه علیه داعش مورد هدف قرار گرفته است.
وی هشدار داد: خطر داعش بسیار جدی و گسترده است و از دو موضوع سرچشمه می گیرد؛ ابتدا اینکه داعش کنترل پایدار بر سرزمینی بزرگ به مساحت حدود 300 هزار کیلومتر مربع، با چند میلیون سکنه و با امکانات مالی که بر اساس برآورد ائتلاف ضد داعش حدود یک میلیارد دلار در سال می باشد را دارد و دوم اینکه به سبب همین کنترل و شبیه سازی به یک نهاد دولتی، بطور بی سابقه از ظرفیت ارتباطی و قدرت جذب جنگجویان خارجی برخوردار شده و علاوه بر استقرار در سوریه و عراق، آثار حضورش در بیش از 20 کشور جهان نیز به چشم می خورد.
جنتیلونی خاطرنشان کرد: ما قاطعانه با هرگونه ماجراجویی جدید در لیبی مخالفیم و معتقدیم صلح و ثبات را نمی توان با سلاح های یک ارتش اشغالگر خارجی به آن کشور تحمیل کرد. چنین سناریویی هرگز در کار نخواهد بود زیرا یک مداخله نظامی جدید در لیبی، خسارات بیشتری را نسبت به تبعات حمله چهار سال پیش به بار خواهد آورد.