مجلس مورد تائید بین المللی لیبی پیشنهاد سازمان ملل متحد برای تشکیل دولت وحدت ملی را رد کرد.
به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، این اقدام مجلس مورد شناسایی بین المللی لیبی ضربه ای به تلاش ها برای پایان دادن به بحران سیاسی این کشور است.
این پارلمان موسوم به «مجلس نمایندگان لیبی» که مقر آن در شرق لیبی است، در عین حال اعلام کرد که همچنان در مذاکرات صلح مورد حمایت سازمان ملل با رقیبان خود که در طرابلس پایتخت لیبی مستقر هستند، شرکت خواهد کرد.
سازمان ملل در ماه جاری پیشنهاد تشکیل یک دولت وحدت ملی را به جناح های متخاصم لیبی ارائه کرد.
پیش از این نیز مهمترین گروه شبه نظامیان شهر مصراته لیبی طرح پیشنهادی سازمان ملل را رد کرده بود.
«حسن شاکه» فرمانده بزرگترین گروه شبه نظامی شهر مصراته موسوم به نیروی سپر مرکزی لیبی با تاکید بر اینکه گفت وگو تنها راه برون رفت از بحران لیبی است، افزود: طرح پیشنهادی سازمان ملل فاقد روحیه آشتی ملی به عنوان عامل ضروری برای به ثمر رسیدن این توافق سیاسی است.
شاکه همچنین از تیم مذاکره کننده پارلمان خودخوانده لیبی موسوم به «کنگره عمومی ملی» حمایت کرد.
گروه شبه نظامی سپر مرکزی لیبی به رهبری فرماندهی عمومی ارتش لیبی وابسته به کنگره عمومی ملی فعالیت می کند.
لیبی از زمان سرنگونی حکومت معمر قذافی دیکتاتور سابق این کشور در سال 2011 تاکنون دستخوش ناامنی و هرج و مرج است و گروه های شبه نظامی مختلف که زمانی برای سرنگونی حکومت قذافی متحد بودند، در سال های اخیر برای به دست آوردن سهم خود از قدرت در این کشور نفت خیز شمال آفریقا در مقابل یکدیگر قرار گرفته اند.
در حال حاضر لیبی دارای دو دولت موازی است که یکی در طرابلس (پایتخت) و دیگری در طبرق در شرق این کشور مستقر است و هر کدام پارلمان های خود را دارند.