يك هفته نامه آلماني در گزارشي ضمن پرداختن به نشست سازمان كشاورزي و غذاي ملل متحد نوشت كه اين نشست بدون دستيابي به نتيجهاي خاتمه يافت و نميتواند كمكي براي حل معضل گرسنگي در جهان باشد.
به گزارش فارس به نقل از اشپيگل، تعداد گرسنگان در سطح جهان بايد تا سال 2015 به نصف رقم كنوني كاهش يابد اما به نظر ميرسد در شرايط فعلي تحقق چنين امري امكان پذير نباشد.
بر اساس اين گزارش "ياگوس ديوف " دبير كل سنگالي فائو در حالي در نشستي كه براي بررسي وضعيت گرسنگان حاضر شد، شركت كرد كه روي لباس خواب، پالتويي پوشيده بود و به اين ترتيب قصد داشت نشان دهد كه بيش از يك ميليارد نفر شب ها گرسنه مي خوابند. وي گفت: براي همه مردم جهان غذا به انداره كافي وجود دارد و اين وظيفه سياستمداران است كه درباره استفاده درست از (مواد غذايي) چاره انديشي كنند.
در اين نشست 180 كشور شركت كردند اما در روزهاي پس از برگزاري آن هيچ صحبتي درباره اهداف مشترك و وظايف شركت كنندگان نشد. و فقط به اين موضوع اكتفا شد كه هر مقامي در زمينه حقوق خود براي تامين موادغذايي ملي و وطيفه اش در اين باره مذاكره كند اما بايد گفت كه موارد ياد شده به هيچ وجه تازگي ندارند و اصولا اين پرسش مطرح مي شود كه برگزاري نشست ياد شده به اين صورت چه ضرورتي داشت؟
اشپيگل در بخش ديگري از اين گزارش نوشت كه كشورهاي اروپايي نظر چندان مساعدي نسبت به اين نشست نداشتند و فقط پس از اينكه عربستان مبلغي را براي مبارزه با گرسنگي اختصاص داد كمي از آن استقبال كردند.برخي از سران كشورهاي آفريقايي و آرژانتين نيز به نظر ميرسد كه اين نشست را به وسيلهاي براي تفريح در رم تبديل كرده بودند نه بررسي مشكلات غذايي در جهان.
اين نشريه آلماني در عين حال نوشت كه فائو به اين نشست به عنوان يك اتفاق مثبت مي نگرد و مقامات اين سازمان بر اين باورند كه توانستند مسئله گرسنگي در جهان را به عنوان يك چالش سياسي مطرح كنند و جهان يك بار ديگر اين موضوع را مورد توجه قرار داد.