در حالی که این روزها اخباری در خصوص ورود نیروهای ویژه برخی کشورها به خاک لیبی به گوش می رسد ٬ وزارت خارجه الجزایر بار دیگر درخصوص هر گونه دخالت نظامی خارجی احتمالی در لیبی هشدار داده و بر حل و فصل سیاسی بحران لیبی تاکید کرد .
به گزارش ایرنا ٬ خبرگزاری الجزایر در همین رابطه به نقل از رمطان لعمامره وزیر خارجه الجزایر اعلام کرد هر گونه دخالت نظامی در لیبی منجر به ایجاد خسارات های مالی و جانی در این کشور می شود.
وزیر خارجه الجزایر افزود: ماجراجویی های نظامی هیچ مشکلی را در لیبی حتی در بلندمدت ٬ حل نمی کند.
وی در ادامه تاکید کرد که کشورش به حقوق مردم لیبی در ایجاد نظامی که مورد قبول آن ها باشد احترام می گذارد.
آمریکا٬ فرانسه و انگلیس در سال 2011 قبل از آن که ناتو رهبری دخالت نظامی در لیبی را به عهده بگیرد، بدون موافقت سازمان ملل اقدام به دخالت نظامی در لیبی کردند تا به اصلاح به انقلابی ها کمک کرده و نظام معمر قذافی دیکتاتور لیبی را سرنگون کنند .
از زمان براندازی نظام قذافی در سال 2011 قدرت بین دو گروه رقیب در لیبی تقسیم شد و این کشور اکنون دارای دو دولت و پارلمان موازی است که پارلمان و دولت مورد قبول جامعه جهانی در شرق این کشور مستقر می باشد.
آشوب و ناآرامی ها در لیبی منجر به رشد تروریست های داعش شد و آنان شهر سرت را که در 450 کیلومتری شرق طرابلس واقع است ٬ تحت کنترل خود در آوردند و تلاش می کنند بر مناطق بیشتری در این کشور مسلط شوند.
برپایه این گزارش، غربی ها می گویند از توسعه و نفوذ داعش نگرانند و آمادگی دخالت برای بازگرداندن امنیت به لیبی را دارند به شرط آن که دولت وفاق ملی از آنان درخواست کند و دولت وفاق هم که از سوی سازمان ملل حمایت می شود هنوز تشکیل نشده است.
بر اساس اعلام برخی رسانه ها ٬ شماری از نیروهای ویژه فرانسوی ٬ آمریکایی و انگلیسی حدود 10 روز پیش وارد خاک لیبی شده اند .
کشورهای تونس، الجزایر و مغرب که از جمله همسایه های لیبی در شمال آفریقا هستند ٬ چند روز پیش نیز در خصوص دخالت نظامی خارجی در لیبی هشدار دادند .