برخی منابع نظامی دولت وفاق ملی در غرب لیبی از عقبنشینی شبهنظامیان وابسته به ژنرال «خلیفه حفتر» از پایگاه هوایی الوطیه در غرب این کشور خبر دادند.
برخی منابع نظامی در لیبی گزارش دادند که حملات پهپادی نیروهای دولت وفاق ملی به پایگاه هوایی الوطیه و حومه آن باعث شد که نظامیان حفتر به همراه خودروها و تجهیزات نظامی از این پایگاه خارج شوند.
در همین ارتباط یک منبع نظامی از نیروهای دوت وفاق ملی از تبادل حملات توپخانهای و شلیک خمپاره بین این نیروها و شبهنظامیان حفتر در دو محور الطویشه و الرمله در جنوب طرابلس خبر داد.
طبق گزارش شبکه الجزیره، نیروهای دولت وفاق ملی روز شنبه اعلام کردند که نیروی هوایی وابسته به این دولت در چهار نوبت شبهنظامیان حفتر را در پایگاه هوایی الوطیه هدف قرار دادند.
«مصطفی المجعی» سخنگوی مرکز اطلاعرسانی عملیات برکان الغضب وابسته به دولت وفاق ملی گفت که نیروی هوایی در چهار نوبت محل استقرار شبهنظامیان حفتر در پایگاه الوطیه و حومه آن واقع در ۱۶۰ کیلومتری جنوب غربی طرابلس را هدف قرار دادند.
پایگاه الوطیه یکی از بزرگترین پایگاه نظامی در غرب طرابلس و مرز تونس است که شبهنظامیان حفتر شش سال پیش این پایگاه را تصرف کرده و به مرکز فرماندهی عملیات غربی و محلی برای استقرار نیروهای اعزامی از شرق لیبی جهت حمله به تعدادی از مناطق تبدیل کردند.
سه زخمی در حمله راکتی به طرابلس
برخی منابع لیبیایی از حمله راکتی به مناطق مسکونی طرابلس و زخمی شدن پنج نفر خبر دادند.
«امین الهاشمی» مشاور رسانهای وزارت بهداشت دولت وفاق ملی اعلام کرد که شنبه شب(دیشب) در حمله راکتی به طرابلس پنج شهروند زخمی شده و به بیمارستان الهضبة الخضراء منتقل شدند.
از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱ ، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبهنظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت میکند.
حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت السراج و شبهنظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.