یک گروه حقوق بشری از شرکت سازنده شبکه اجتماعی فیسبوک به دلیل انتشار مطالب نفرتپراکنی و دامن زدن به خشونتها در جنگ داخلی اتیوپی شکایت کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، انتشار پُستهای نفرتزا و تشویقکننده خشونت در فیسبوک که باعث شعلهورتر شدن جنگ داخلی در اتیوپی گردید، پای شرکت «مِتا» را به دادگاه کشید.
یک گروه حقوق بشری بامداد چهارشنبه از شرکت سازنده شبکه اجتماعی فیسبوک بهدلیل انتشار مطالب نفرتپراکنی و دامنزدن به خشونتها در جنگ داخلی اتیوپی شکایت کرد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در این دادخواست که توسط دو محقق اتیوپیایی و گروه حقوق بشری «مؤسسه کاتیبا» از کنیا ارائه شده، تاکید شده که سیستم پُستها و مطالب پیشنهادی در فیسبوک، منجر به افزایش خشونتها در این کشور شد.
یکی از این محققان که خود نیز پدرش را در جریان همین خشونتهایی که فیسبوک عاملش بود از دست داده، در این شکوائیه نوشته شرکت متا در نگارش الگوریتمهای خود برای شناسایی پُستهای خطرناک توجه لازم را به خرج نداده و نیروی انسانی مورد نیاز برای نظارت بر محتواهای تولیدی را استخدام نکرده است.
شاکیان ذیل این دادخواست از دادگاه خواستهاند تا شرکت متا را به اجرای اقدامات ضروری جهت جلوگیری از انتشار محتوای خشن و همچنین پرداخت حدود ۲ میلیارد دلار غرامت به خانوادههای قربانیان خشونت در فیسبوک، ملزم کند.
«اِرین مکپایک» سخنگوی متا اما در واکنش به این شکایت مدعی شده که نفرتپراکنی و تحریک به خشونت، برخلاف قوانین فیسبوک و اینستاگرام است.