پايگاه اينترنتي اسلام آنلاين نوشت: شخصيتهاي اسلامي و مسيحي برجسته در کشور مالاوي به منظور مبارزه با افزايش فساد در اين کشور فقير واقع در جنوب آفريقا وارد عمل شده اند.
به منظور مبارزه با فسادمالي ؛اقدامات سياستمداران اسپانيايي تحت نظارت بيشتري قرار مي گيرد
به گزارش روز يکشنبه گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا، "محمود ادريسا" مدير اجرايي همپيماني اديان ميهني براي مبارزه با فساد در مالاوي در گفت و گو با اسلام آنلاين تاکيد کرد که اين اقدام با استقبال رسمي و مردمي مردم اين کشور مواجه شده است.
وي ابراز اميدواري کرد که علماي مسلمان و مسيحي از طريق رفتار و گفتار خود بتوانند پيامي براي مبارزه با فساد در بالاترين سطوح به مردم برسانند.
ادريسا افزود: از طريق اين اقدام قصد داريم شهروندان با گرايشهاي مختلف مذهبي را براي ريشه کني فساد و رشد و شکوفايي کشور بسيج نماييم.
به نوشته اسلام آنلاين، در اين طرح، علماي مسلمان و مسيحي در مساجد و کليساها مردم را به مبارزه با آفت فساد تشويق مي کنند.
وي متذکر شد: با اين همپيماني عزم خود را جزم کرده ايم تا براي مبارزه قدرتمندانه با فساد در موسسات مختلف از راه آگاه سازي مردم در مساجد و کليساها و افشاي فساد تلاش کنيم.
ادريسا افزود: غم انگيز است که مسئولان فاسد حکومتي، ساليانه ميليونها دلار از اموال مالاوي را به هدر مي دهند و در ميان آنها کساني هستند که بدون هيچ کار و تلاشي حقوق مي گيرند و يا دريافتي آنها با شغلي که دارند هيچ تناسبي ندارد و بسيار بالاتر است.
وي، نسبت به فروپاشي بسياري از موسسات و مشکلات زياد در کشور به عنوان پيامد مستقيم فساد هشدار داد.
در گزارش منتشره از سوي موسسه شفاف سازي بين المللي در سال 2007،کشور مالاوي از نظر مبارزه با فساد، در جايگاه 188 قرار گرفته است.
در سال 2001 گسترش فساد و ولخرجي حکومت اين کشور موجب شده بود موسسات مالي بين المللي کمک هاي خود را به اين کشور که از فقيرترين کشورهاي آفريقايي است به حالت تعليق درآورند.
در حال حاضر بر اساس آمارهاي بين المللي بيش از 70 درصد ساکنان مالاوي که جمعيت آن 13.5 ميليون نفر است روزانه کمتر از يک دلار درآمد دارند.
بنابر گزارش، شوراي کليساهاي مالاوي نيز که بر تمام جريانهاي مسيحي کشور نظارت دارد، با استقبال از اين طرح خواستار بهره برداري روحانيون از محبوبيت مردمي بالاي خود در کشور براي رهايي از فساد شد.
از سوي ديگر مسئول روابط عمومي هيات مبارزه با فساد در حکومت مالاوي نيز با تمجيد از همپيماني اسلامي – مسيحي بر ضد فساد اظهار داشت: با اين همپيماني علماي مذهبي ثابت کردند که آنها هم از سطح بالاي فساد در کشور نگرانند و قصد همکاري با دولت را دارند.
اسلام دومين دين بزرگ مالاوي پس از مسيحيت است و بنا بر آمارهاي رسمي، مسلمانان 12 درصد از جمعيت اين کشور را تشکيل مي دهند در حالي که سازمانهاي اسلامي اين ميزان را 40 درصد عنوان مي کنند.
88/02/13