سازمان همبستگي ملتهاي آسيايي و آفريقايي، "آفرو آسيايي"، به حکومت مصر پيشنهاد کرد، به جاي معدوم کردن خوکهاي موجود در اين کشور، آنها را به منطقه پر از مين "العلمين" بفرستد تا به طور همزمان هم منطقه پاکسازي شود و هم از خوکها از ميان برداشته شوند.
به گزارش روز سه شنبه گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا، اسلام آنلاين توضيح داد: اين سازمان با ارسال نامه اي به دولت مصر خواستار فرستادن خوکها به منطقه العلمين در شمال اين کشور شده است که به علت وجود 22 ميليون مين تحت مراقبت شديد قرار دارد .
بنابر گزارش، علماي الازهر و اساتيد شريعت اسلامي مصر نيز با اين پيشنهاد موافقت کرده اند. بدين ترتيب هم مينها و هم خوکها که تعدادشان در مصر به 250 هزار راس بالغ مي شود، از ميان مي روند.
ميدانهاي گسترده مين در اين منطقه تاکنون قربانيان زيادي گرفته است و بر اساس آمارهاي ارائه شده از سوي حکومت مصر تاکنون 10 هزار نفر که اغلبشان کودک و غير نظامي بوده اند بر اثر اين مينها جان خود را از دست داده اند.
اين مينها همچنين مانع به کارگيري زمينهاي کشاورزي، حفاري چاههاي نفت و منابع معدني و نيز اجراي طرحهاي درآمد زا در اين کشور شده است.
همچنين حکومت مجبور است، صدها ميليون دلار به عنوان خسارت به قربانيان اين مينها و پاکسازي منطقه بپردازد.
اين مينها در سال 1942 و در خلال جنگ جهاني دوم از سوي انگليس، آلمان، ايتاليا و فرانسه کاشته شد، به بهانه جبران نبود موانع طبيعي در صحراي غربي در منطقه العلمين که ميدان جنگ بود.
مصر تاکنون بارها از اين کشورها خواسته است تا نقشه ميدانهاي مين را در اختيار اين کشور قرار دهند و در پاکسازي آن همکاري نمايند اما مذاکرت صورت گرفته تاکنون نتيجه اي در بر نداشته است.
در پي شيوع بيماري آنفلوانزاي خوکي در کشورهاي مختلف، "حاتم الجبلي" وزير بهداشت مصر چهارشنبه گذشته اعلام کرد که براي جلوگيري از شيوع اين بيماري در مصر تمامي خوکهاي موجود در اين کشور را نابود خواهد کرد.