منابع اگاه در جزيره موريس روز جمعه اعلام کردند که اين کشور در سال دو هزار و دوازده کنفر انس بين المللي را درباره محيط زيست بر گزار مي کند.جزيره موريس در نظر دارد اين کنفرانس را از اين سال به بعد به "داووس بوم شناسي" تبديل کند.
ناوين چاندرا رامگولام Navin Chandra Ramgoolam نخست وزير جزيره موريس در سخنراني خود در نشست کپنهاگ گفت کشورش در نظر دارد تا سال دو هزار و بيست و پنج حدود شصت درصد از نيازهاي برق را از طريق انرژي هاي تجديد پذير تامين کند.
هدفاز برگزاري نشست کپنهاگ کهازهفتم(شانزده آذر ماه) تا هجده دسامبر)بيست و هفتم آذر)امسال در پايتخت دانمارک در حال برگزاري است، يافتن توافقنامه اي بين المللي است که بتواند جايگزين پيمان کيوتو شود. زيرا اين پيمان تا سال دو هزار و دوازده منقضي مي شود.نخست وزير جزيره موريس در اين سخنراني خاطر نشان کرد کشورهاي کوچک در حال توسعه هيچ نقشي در گرمايش زمين و تغييرات اب و هوايي نداشته اند اما برعکس، قرباني اصلي اين پديده هستند.
وي افزود بالا امدن اب دريا، وقوع گرد بادهاي دريايي ، سيل و طوفان ، و خشکسالي از جمله پديده هايي هستند که کشورهاي کوچک جنوب در معرض خطر ان قرار دارند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از پورت -لوييس، پيشنهاد برگزاري اين کنفرانس در جزيره موريس را جوئل دو روسني مشاور نخست وزير جمهوري موريس در امور محيط زيست مطرح کرده است. بر اساس اين گزارش بعد از برگزاري اين کنفرانس در سال دو هزار و دوازده ، هر سال کنفرانس بين المللي بوم شناسي در اين کشور برگزار خواهد شد. چيزي شبيه کنفرانس بين المللي اقتصادي داووس است که هر سال در سوئيس برگزار مي شود.
در همين راستا، در حاشيه کنفرانس کپنهاگ ، نخست وزير جزيره موريس امروز با نيکولا اولوو ديدار و گفتگو کرد. نيکولا اولوو بنيادي در زمينه محيط زيست در فرانسه دارد. نخست وزير جزيره موريس در اين ديدار از رئيس اين بنياد خواست تلاش کند تا اين پيشنهاد بعد از سال دو هزار و دوازده جامه عمل به خود بپوشد.