ائتلاف گروههاي مبارز فلسطيني امروز با محكوم كردن آغاز احداث ساخت ديوار فولادي مصر در مرز با نوار غزه تاكيد كردند كه اين اقدام، گرسنه نگهداشتن مردم فلسطين و خدمتي به رژيم صهيونيستي است.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، ائتلاف گروههاي مبارز فلسطيني مستقر در "دمشق " پايتخت سوريه در بيانيهاي اعلام كردند: اقدام مسئولان مصري در احداث ديوار فولادي در مرز اين كشور با نوار غزه امري بيسابقه و تنشزا است كه هدف از آن تشديد محاصره و گرسنه نگهداشتن مردم پايدار فلسطين در نوار غزه است و اين اقدام تنها خدمتي به اشغالگران صهيونيست است.
اين بيانيه همچنين درباره اين اقدام مصر را "غيرقانوني، غيرانساني و غيراخلاقي " خواند و درباره پيامدهاي آن هشدار داد.
گروههاي مبارز فلسطيني از مردم فلسطين و اعراب خواستند تا به سرعت براي متوقف كردن اين اقدام خطرناك وارد عمل شوند.
اين گروهها همچنين از مسئولان مصري خواستند "تا در تصميم خود بازنگري كنند و ساخت اين ديوار را كه به نفع روابط بين برادران فلسطيني و مصري نيست و به اقدامات اشغالگران عليه ملت فلسطين كمك ميكند، متوقف كنند ".
در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: اين اقدام مصر "در چارچوب تشديد محاصره عليه ملت فلسطين صورت ميگيرد و تلاشي شكستخورده براي از بين بردن پايداري مردم فلسطين و پايبندي آنها به حقوق خويش به شمار ميرود و ما احداث اين ديوار را تقبيح ميكنيم.
دولت مصر درحال احداث ديواري فولادي با همكاري آمريكا در مرز خود با نوار غزه است كه اين ديوار با عمق بيش از 20 تا 30 متر در زير زمين ساخته ميشود و 9 تا 10 كيلومتر نيز طول دارد.
رژيم صهيونيستي با اعمال محاصره عليه نوار غزه گذرگاههاي اين منطقه را به روي فلسطينيان بسته است. دولت مصر نيز با وجود درخواستهاي مكرر مردم كشورهاي عربي و اسلامي، از بازگشايي دائم گذرگاه رفح به عنوان تنها گذرگاه ارتباطي فلسطينيان با جهان خارج خودداري ميكند.
مسئولان مصري اين گذرگاه را تنها براي مدت اندكي باز كرده و بار ديگر ميبندند و اجازه ورود كمكهاي بشردوستانه كمي به اين منطقه داده ميشود كه اين وضعيت، مردم نوار غزه بويژه بيماران و مجروحان فلسطيني را با مشكل جدي مواجه كرده است.
رژيم صهيونيستي از 27 دسامبر سال 2008 تا 18 ژانويه 2009 ميلادي به مدت 22 روز نوار غزه را آماج حملات خود قرار داد كه درجريان آن بيش از يكهزار و 450 فلسطيني شهيد و پنج هزار و 500 نفر ديگر زخمي شدند و سه ميليارد دلار به ساختار زيربنايي اين منطقه زيان وارد شد.