به دنبال رويارويي با اسراييل هستيم نه نقض حاكميت مصر
جمال مبارك: قصد مداخله در انتخابات لبنان را نداريم.
معاون دبيركل حزبالله لبنان با انتقاد شديد از مصر، موضعگيري اين كشور را در قبال حزبالله لبنان انتقام جويانه توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نعيم قاسم، معاون دبيركل حزبالله لبنان در گفت وگو با روزنامه سوري الوطن تاكيد كرد: مصر از رويكرد جديد آمريكاييها در قبال ايران و تركيه و به اين ترتيب كم رنگ شدن و فقدان نقشش در منطقه نگران است و به همين دليل چنين موضع انتقام جويانهاي را در قبال حزبالله لبنان اتخاذ كرده است.
نعيم قاسم عنوان داشت: مصر به دليل افزايش شرطهاي اسراييل و تحميل اين شرط به قاهره چندان در خصوص مساله فلسطين فعال نيست، لذا براي بهبود وجههاش در قبال آمريكا و اسراييل به دنبال يك قرباني ميگردد.
معاون دبيركل حزبالله لبنان ضمن دفاع از فعاليت گروه حزبالله لبنان در مصر گفت: ما به طريق محرمانه از فلسطينيان حمايت ميكنيم تا وظايف ديگران (مصريها) را كه نسبت به انجام آن مبادرت نميورزند، كاهش دهيم. اما هيچ ارتباطي با نقض حاكميت مصر نداريم و جز به رويارويي با اسراييل مسالهي ديگر در دايرهي توجهات ما قرار ندارد.
نعيم قاسم در خصوص احتمال حمله جديد رژيم صهيونيستي به لبنان و يا عملياتي بزرگ جهت تعطيل كردن روند انتخابات پارلماني اين كشور اظهار داشت: احتمال حملهي فوري اسراييل وجود ندارد و از آنجا كه انتخابات پارلماني لبنان يك ضرورت مهم از نظر داخلي، منطقهيي و بينالمللي به ويژه براي حزب حاكم لبنان محسوب ميشود، اسراييل هرگز بر اين انتخابات تاثير نخواهد گذاشت.
از سوي ديگر جمال مبارك، معاون دبيركل حزب ملي دموكرات مصر (حزب حاكم) تاكيد كرد: هر مسالهيي كه مستقيما با امنيت ملي مصر مرتبط باشد جاي بررسي و بحث ندارد و ما راهحل ميانهاي را در اين خصوص نخواهيم پذيرفت.
وي افزود: تلاش برخي جهت نقض امنيت ملي مصر تاكنون شكست خورده و از اين پس نيز با وجود سازمان امنيتي لايق مصر با شكست روبهرو خواهد شد.
جمال مبارك تاكيد كرد: مصر با پيگيري مساله فعاليت حزبالله لبنان قصد مداخله در انتخابات پارلماني اين كشور را ندارد. اين گروه از سال 2005 تحت پيگرد بودند تا زماني كه شناسايي و بازداشت شدند.
وي بار ديگر تاكيد كرد: مصر هرگز راهحلهاي ميانه و آتش بس را در خصوص مسايلي كه با امنيت ملياش در ارتباط است، نخواهد پذيرفت.
جمال مبارك دربارهي روابط قاهره و تهران گفت: شكي نيست كه مصر و ايران دو كشور بزرگ و تاثيرگذار در منطقه هستند، اما شواهد پيش رو از اختلافات در ديدگاههايمان در قبال آيندهي جهان عرب و آيندهي صلح حكايت دارد.