اسراء امين ابوراشد عليرغم سن کم و بدن نحيفي که داشت، سختي مسير را بر خود هموار کرد تا پس از تحمل مشقت هاي فراوان از هلند به غزه برود.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم ، اسراء دختري ( 11 ساله ) به عنوان کوچک ترين عضو سازمان هاي بشردوستانه اروپايي است، که در قالب کاروان " آزادي براي غزه" راهي غزه شده بود.
غزه اکنون تلخ ترين لحظات زندگي خود را ، زماني ذکر مي کند که به جرم کمک رساني به ملت مظلوم فلسطين و منطقه تحت ستم صهيونيست ها ، از پليس يک کشور عربي کتک خورد و به همين دليل آرزو مي کند اي کاش صحنه هاي حمله وحشيانه پليس مصر به کاروان انساندوستانه کمک به غزه ، خواب و رويا بود.
وي در گفت و گو با مرکز اطلاع رساني فلسطين گفت : در پي جلوگيري دولت مصر از عبور اتوبوس ها و خودروهايي که ما را به عريش مي بردند، پنجشنبه گذشته تصميم گرفتيم پياده به سمت غزه حرکت کنيم؛ اما هنگام حرکت به همراه ساير اعضاي کاروان از ميدان التحرير ( ميدان آزاديبخشي ) ، نيروهاي امنيتي به ما حمله ور شده و ما را کتک زدند.
اين نوجوان فلسطيني افزود : افسر مصري به علت داشتن پرچم فلسطيني که در دست من بود به من نيز حمله ور شد و من و مادرم براثر ضربات چوب زخمي شديم و من آنقدر غمگين شدم که به هيچ وجه احساس نمي کردم در مصر هستم.
وي گفت :اگر يهودي ها مرا مي زدند برايم قابل تحمل تر بود زيرا انتظار چنين برخوردي از دولت مصر نداشتم.
اسراء که دختري هلندي و فلسطيني الاصل است به خوبي هدف کاروان "آزادي براي غزه" را درک مي کند و مي گويد : من به عشق به وطن و عشق به فلسطين به مصر آمده بودم و مشتاق ديدار سرزمين و آشنايانم بودم اما مصر جلوي برآورده شدن اين آرزوي مرا گرفت ، اين درحالي است که من مي دانستم مسوولان کاروان ماه ها پيش از سفر با دولت مصر براي ورود به غزه از طريق گذرگاه رفح هماهنگ کرده بودند.
به گفته وي ، دولت مصر از ورود 1400 فعال صلح طلب از 44 کشور جهان جلوگيري و تنها به 85 نفر اجازه ورود به غزه داد.
شيخ امين ابوراشد دبير کل "انجمن فلسطيني در اروپا " و پدر اسراء در اين زمينه گفت : شش ماه پيش براي سفر به غزه با مسوولان مصري هماهنگ کرده بوديم و مصر موافقت خود را با سفر فعالان صلح خارجي به غزه اعلام کرده بود اما وقتي سفر را آغاز کرديم ناگهان مصر ما را غافلگير کرد.
وي تاکيد کرد : نيروهاي امنيتي ما را از ارتباط با خويشاوندانمان در غزه بازداشتند و جلوي حرکت اتوبوس هايي که قرار بود ما را به شهر عريش ببرد را گرفتند.
وي افزود : وقتي تصميم گرفتيم پياده به طرف غزه حرکت کنيم ما را در ميدان التحرير مورد ضرب و شتم قرار دادند بدون اينکه به وجود زنان و کودکان در کاروان توجه داشته باشند.
ابوراشد خاطرنشان کرد : گمان مي کنم سفر قريب الوقوع بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي به مصر و ديدار او با حسني مبارک رييس جمهوري مصر دليل اصلي تغيير نظر مسوولان مصري درباره عبور کاروان " آزادي براي غزه" از گذرگاه رفح است.