خبرنگار العالم - غزه - اسماعيل هنيه نخست وزير دولت قانوني فلسطين در غزه در مراسم تقدير از اعضاي کاروان شريان زندگي 3 خواستار برپايي نشستي ميان جنبش حماس و مقامات مصري جهت بررسي اوضاع به وجود آمده ناشي از ساخت ديوار فولادي در مرز اين منطقه و مشکلات به وجود آمده بر سر راه اين کاروان شد.
به گزارش خبرنگار شبکه خبري العالم در غزه، با رسيدن اعضاي کاروان شريان زندگي 3 به غزه، مشکلات و سختي هاي به وجود آمده بر سر راه اين کاروان تقريبا به پايان رسيد، و اعضاي اين کاروان توانستند 75 درصد از کمکهايي را که از کشورهايشان با خود آورده بودند، به دست مردم غزه برسانند.
آنها تصميم گرفتند به ارسال کاروانهاي کمک رساني تا پايان محاصره غزه ادامه دهند.
"جورج گالوي" نماينده مجلس عوام انگليس و رييس کاروان شريان زندگي در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: به علت کارشکني مقامات مصري 25 درصد کمکهايي را که با خودمان آورده بوديم، در عريش باقي مانده است. اما اگر خداوند اراده فرمايد بارها به سوي شما بازخواهيم گشت، و براي لغو کامل اين محاصره ظالمانه از نوار غزه تلاش خواهيم کرد.
با ورود اعضاي کاروان شريان زندگي به غزه جهت ارائه کمکها و اعلام همدردي با مردم آن منطقه و کمک به آنها در تحمل محاصره ظالمانه، مردم غزه بسيار شادمان شدند.
فعالان خارجي حامي ملت فلسطين بر ضرورت ادامه اعزام کاروان هاي حامل کمک هاي بشردوستانه به نوار غزه براي ياري رساندن به ملت فلسطين به منظور مقابله با محاصره ظالمانه تحميل شده از سوي رژيم صهيونيستي تاکيد کردند.
يکي از فعالان حقوق بشري اهل ترکيه که همراه کاروان کمک هاي بشردوستانه "شريان زندگي 3" براي اعلام همبستگي با مردم فلسطين وارد نوار غزه شد، به شبکه خبري العالم گفت : ما براي ديدار برادران مسلمان خود به غزه آمده ايم تا ضمن شکستن محاصره برحمايت خود ازآنها در محافظت از قدس شريف تاکيد کنيم.
يک فعال سوري نيز که از اعضاي کاروان شريان زندگي بود به خبرنگار ما گفت: اين وظيفه الهي است که به برادرانمان در غزه کمک کنيم. آنها واقعا نيازمند کمک مردم کشورهاي عربي و اسلامي هستند. اما متاسفانه آنها به وظيفه ديني و انساني خود عمل نمي کنند. ما بايد براي نابودي محاصره غزه تلاش کنيم.
افراد اين کاروان به همراه خود حداکثرممکن از کمکها انساني را با خود به غزه آوردند. اما ارزش پيام سياسي اين کاروان کمتر از کمکهايي نيست که با خود به اين منطقه آورده اند.
يکي ديگراز فعالان حقوق بشري از ترکيه نيز در گفت و گو با العالم تاکيد کرد: اهميت دادن به مردم تحت محاصره نوار غزه وظيفه ما است، و بايد محاصره اين منطقه پايان يابد.
"محمد صوالحه" معاون رييس کميته بين المللي شکستن محاصره غزه به شبکه خبري العالم گفت : کمک ها شامل دارو، تجهيزات و لوازم پزشکي است. اما مهمتر از آن احساس همبستگي با ملت تحت محاصره غزه و ضرورت شکستن اين محاصره ظالمانه است.
دولت فلسطين در غزه با استقبال از فعالان خارجي حامي ملت فلسطين، براي قدرداني از مواضع بشردوستانه آنها در قبال مردم تحت محاصره غزه، مراسمي را برگزار کرد.
"اسماعيل هنيه" نخست وزير دولت قانوني فلسطين درغزه در اين مراسم گفت: مردم فلسطين در غزه به دليل انتخاب دمکراسي و آزادي، مجازات شده و تحت محاصره قرار گرفته اند. ما بارها اعلام کرده ايم رژيم اشغالگر را به رسميت نخواهيم شناخت و تا زماني که به آزادي، استقلال و بازگشت به وطن دست مي يابيم از حق ملت فلسطين در مقاومت در برابر اشغالگري حمايت خواهيم کرد.
کاروان شريان زندگي به عنوان چالشي در برابر ديوار فولادي مصر به شمار مي آيد. حضور فعالاني از کشورهاي مختلف جهان در اين کاروان باعث اطمينان فلسطيني ها از مطرح بودن قضيه ملي انها در سطح جهان به عنوان موضوعي ديني و انساني شده است.