رئيسجمهور روابط ايران و الجزاير را عميق، برادرانه و پايدار دانست و اظهار داشت: دوکشور اقدامات فراواني در سطوح دو جانبه و بينالمللي پيشرو دارند كه استفاده از ظرفيتهاي دو كشور ميتواند در اين راه مكمل هم باشد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، دكتر محمود احمدينژاد عصر امروز در ديدار «سفيان ميموني» سفير جديد الجزاير در تهران با بيان اينكه روابط تهران و الجزيره براساس اعتقادات ديني و جبههبنديهاي اعتقادي شكل گرفته است، گفت: وجود احساس برادري بين دو ملت ظرفيت عظيمي را در برابر مسئولان دو كشور براي توسعه همكاريها در بخشهاي مختلف قرار ميدهد.
وي عضويت دو كشور در كنفرانس اسلامي، جنبش عدم تعهد و گروه 15 فرصت مناسبي براي ارتقاء سطح روابط در عرصه بينالمللي دانست و خاطر نشان كرد: امروز مسايل زيادي درجهان اسلام در حال وقوع است كه همكاري ايران و الجزاير ميتواند اين مسايل را در مسير منافع امت اسلامي سوق دهد.
دكتر احمدينژاد با بيان اينكه دشمنان بشريت نميخواهند حتي يك كشور پيشرفته اسلامي در جهان وجود داشته باشد، گفت: تاسيس رژيم صهيونيستي، حمله به عراق، افغانستان، پاكستان و حوادث يمن تاكيدي بر اين هدف دشمنان اسلام است.
وي افزود: درچنين شرايطي كشورهاي اسلامي بايد تلاش كنند دشمنان را در رسيدن به اهداف خود ناكام بگذارند.
رئيسجمهور اضافه كرد: در سطح بينالمللي با توجه به تحولات جهاني و به پايان رسيدن نظم استكباري مسئوليت براي برپايي نظم عادلانه مضاعف است.
دكتر احمدينژاد با بيان اينكه تهران و الجزيره در بخشهاي مختلف با يكديگر اشتراك نظر دارند، گفت: وجود اشتراك نظر، دستور كار گستردهاي را در برابر دو دولت و دو ملت در سطح همكاري هاي دوجانبه و بينالمللي قرار داده است.
سفيان ميموني نيز پس از تقديم استوار نامه خود جمهوري اسلامي ايران را داراي فرهنگ و تمدن اصيل و نقش پيشتاز در محافل بينالمللي دانست و اظهار داشت: رساندن سطح روابط دو كشور به بالاترين حد ممكن را مسئوليت و وظيفه اصلي خود ميدانم.
وي با بيان اينكه تهران و الجزيره داراي مشتركات فراواني هستند، اظهار داشت: روابط دو كشور اصولي پايهريزي شده و هر دو كشور معتقد به اصول انساني و به دنبال جهاني سرشار از صلح و صداقت و راستگويي هستند.
سفير جديد الجزاير در تهران افزود: با توجه به تحولات سريع جهاني بايد از تمامي ظرفيتها و امكانات موجود براي ارتقاي هر چه بيشتر همكاريهاي خود در بخش هاي مختلف سياسي و اقتصادي استفاده كنيم.