در ادامه اعتراضات و مخالفتهاي مسئولان، شخصيتها و نهادهاي مختلف اسلامي با ساخت ديوار فولادي مصر در مرز با نوار غزه، يك نماينده پارلمان مصر از سمت خود استعفا داد.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "البلقا "، "طلعت سادات " نماينده پارلمان مصر در اعتراض به مجوز پارلمان براي احداث ديوار فولادي از كميسيون دفاع و امنيت ملي استعفا داد.
طلعت سادات در اين باره گفت: تصميم دولت درباره شروع به كار ساخت اين ديوار خلاف قانون است چرا كه موافقت قبلي كميسيون مربوطه را كسب نكرده است.
وي كه نماينده مستقل در مصر است، افزود: جلسهاي را كه در آن اين طرح به تصويب رسيد، با نقض قوانين و ناچيز شمرده شدن طرح از سوي نمايندگان دولت و با حمايت كامل و روشن رئيس پارلمان برگزار شد.
طلعت سادات با تاكيد بر حق مصر در دفاع از خود در عين حال تصريح كرد: قاهره بايد التزام قانوني، سياسي و اخلاقي نسبت به يك و نيم ميليون انسان محاصره شده در غزه كه دسترسي به دارو و غذا ندارند، داشته باشد.
وي افزود: مصر بايد بگويد چگونه قرار است مردم غزه به احتياجات اساسي خود در هنگامي كه گذرگاه مرزي رفح بسته است، دست يابند.
اين نماينده مستعفي پارلمان مصر با انتقاد از توجيههاي دولت درباره ديوار فولادي و تونلهاي مرزي غزه و مصر گفت: اين تونلها محل قاچاق اسلحه نيست و مصر قبل از محاصره نيز از مشكلاتي كه مطرح ميشود، رنج ميبرد.
وي افزود: پاسخ فوري به خواستههاي آمريكا و اسرائيل، نقش مصر را در منطقه و جهان عرب كمرنگ و از بين برده است.
دولت مصر درحال احداث ديواري فولادي با همكاري آمريكا در مرز خود با نوار غزه است كه اين ديوار با عمق بيش از 20 تا 30 متر در زير زمين ساخته ميشود و 9 تا 10 كيلومتر نيز طول دارد.
اين ديوار داراي سيستمهاي حسگر است كه هرگونه تلاش براي تخريب آن را به مسئولان مصري اطلاع ميدهد و مصر همچنين كانال آبي را در طول اين ديوار ايجاد خواهد كرد.
رژيم صهيونيستي با اعمال محاصره عليه نوار غزه گذرگاههاي اين منطقه را به روي فلسطينيان بسته است. دولت مصر نيز با وجود درخواستهاي مكرر مردم كشورهاي عربي و اسلامي، از بازگشايي دائم گذرگاه رفح به عنوان تنها گذرگاه ارتباطي فلسطينيان با جهان خارج خودداري ميكند.
مسئولان مصري اين گذرگاه را تنها براي مدت اندكي باز كرده و بار ديگر ميبندند و اجازه ورود كمكهاي بشردوستانه كمي به اين منطقه داده ميشود كه اين وضعيت، مردم نوار غزه بويژه بيماران و مجروحان فلسطيني را با مشكل جدي مواجه كرده است.
رژيم صهيونيستي از 27 دسامبر سال 2008 تا 18 ژانويه 2009 ميلادي به مدت 22 روز نوار غزه را آماج حملات خود قرار داد كه درجريان آن بيش از يكهزار و 450 فلسطيني شهيد و پنج هزار و 500 نفر ديگر زخمي شدند و سه ميليارد دلار به ساختار زيربنايي اين منطقه زيان وارد شد.