رهبر جديد اخوان المسلمين در اولين اظهارات پس از انتخاب خود به اين سمت، بر لزوم وحدت مسلمانان براي مقابله با طرح هاي آمريکايي - صهيونيستي تاکيد کرد.
" محمد بديع " براساس تصميم شوراي عمومي اخوان المسلمين جانشين " محمد مهدي عاکف " شد که سيزدهم ماه جاري ميلادي دوره رياستش پايان مي يابد.
رهبر جديد اخوان المسلمين درحالي انتخاب شد که اين گروه شاهد اختلاف هاي انکار ناپذير در داخل کادر رهبري بود و پرسشهايي درباره ميزان توانايي رهبر جديد براي ايجاد وحدت در بين صفوف اعضا و ايجاد انسجام بين ميانهروها و محافظه کاران، ماهيت نقش و رسالت آن مطرح است.
اعضاي شوراي عمومي اخوان المسلمين پس از بحث و گفتگوهايي که بيش از يک ماه به طول انجاميد ، با راي مطلق 66 عضو ، محمد بديع را که فردي محافظه کار معرفي شده است ، به عنوان هشتمين رهبر گروه اخوان المسلمين انتخاب کردند.
محمد مهدي عاکف رهبر پيشين اخوان المسلمين در جمع خبرنگاران گفت : همه اعضاي "شوراي عمومي" انتخاب بديع را تاييد مي کنند. ما همگي براي ياري و پيروزي دين اسلام تلاش مي کنيم."
محمد بديع رهبر اخوان المسلمين هم در جمع خبرنگاران گفت: "از امت اسلامي مي خواهيم که براي رويارويي با طرح صهيونيستي - آمريکايي با يکديگر وحدت داشته باشند ، هر نوع اختلاف هاي مذهبي را کنار بگذارند ، از تعصبهاي قبيلهاي و طايفهاي چشم پوشي کنند و به هيچ وجه اجازه حمله به هيچ کشور عربي و اسلامي و اشغال آن را به کسي ندهند."
درجريان انتخابات داخلي گروه اخوان المسلمين اشخاصي ميانهرو مانند "محمد حبيب" معاون رهبر سابق و "عبدالمنعم ابوالفتوح" از رهبران اين گروه، موفق به کسب راي نشدند، با اين وجود رهبران اخوان المسلمين انتخاب محمد بديع را به عنوان رهبر جديد مثبت ارزيابي مي کنند.
"حمدي حسن" سخنگوي رسانه اي گروه اخوان المسليمن در اين باره گفت:" دکتر بديع و ديگر برادران در اخوان المسلمين مي توانند مخالفتها را کنترل کنند و وحدت را بار ديگر به داخل آن بازگردانند و دکتر بديع قادر به اين امر خواهد بود."
"حسين ابراهيم" معاون رئيس فراکسيون اخوان المسلمين در پارلمان مصر نيز اظهارداشت :"ما فکر مي کنيم که شاهد مرحله بسيار مهمي باشيم و در آن اخوان المسلمين در مقايسه با گذشته موفق عمل کند، چرا که تقريبا 85 درصد از اعضاي دفتر ارشاد از افراد باتجربه هستند؛ به همين دليل تصور مي کنيم که در اين دوره در قبال جامعه موفق عمل کنند. "
پس از تصدي محمد بديع بر منصب رياست اخوان المسلمين اين گروه وارد مرحله جديدي مي شود، اما ناظران اين سوال را مطرح مي کنند که آيا تغييرات مختص افراد خواهد شد يا اين تغييرات به گرايش ها و رويکردهاي سياسي گروه نيز کشيده خواهد شد؟
اخوان المسلمين به عنوان يک سازمان مذهبي - سياسي در سال 1928 ميلادي در مصر و به وسيله حسن البنا بنيانگذاري شد.
تشکيلات اخوان المسلمين در مصر رسما غيرقانوني اعلام شده ولي مقام هاي قاهره به نحوي با آن مدارا مي کنند.