رهبر جديد گروه اخوانالمسلمين مصر خواستار تشكيل دولتي انتقالي در اين كشور براي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري در سال 2011 ميلادي شد.
به گزارش فارس، "محمد بديع " در گفتوگو با شبكه تلويزيوني "بي.بي.سي " عربي از "حسني مبارك " رئيس جمهوري مصر خواست تا از رياست حزب ملي حاكم بر اين كشور دست بكشد و دولتي انتقالي تشكيل دهد تا بر انتخابات رياست جمهوري آينده مصر در سال 2011 ميلادي نظارت كند.
وي همچنين خواستار تشكيل هيئتي عالي براي تدوين قانون اساسي دائمي براي مصر شد.
بديع در بخش ديگري از گفتوگوي خود بر مخالفت با ساخت ديوار فولادي مصر در مرز با نوار غزه تاكيد كرد و از مبارك خواست تا گذرگاه مرزي "رفح " را بازگشايي كند.
وي برحمايت گروه اخوانالمسلمين مصر از جنبش حماس تاكيد كرد و اين جنبش را پشتيبان امنيت ملي مصر دانست.
دولت مصر درحال احداث ديواري فولادي با همكاري آمريكا در مرز خود با نوار غزه است كه اين ديوار با عمق بيش از 20 تا 30 متر در زير زمين ساخته ميشود و 9 تا 10 كيلومتر نيز طول دارد.
اين ديوار داراي سيستمهاي حسگر است كه هرگونه تلاش براي تخريب آن را به مسئولان مصري اطلاع ميدهد و مصر همچنين كانال آبي را در طول اين ديوار ايجاد خواهد كرد.
براساس آخرين گزارشها، مصر هماكنون درحال قرار دادن بلوكهاي سيماني و كشيدن شبكه تور فلزي در درياي مديترانه به عمق 10 متر و طول 25 متر در امتداد ديوار فولادي است تا هرگونه تردد افراد بين مصر و نوار غزه از طريق خط ساحلي جلوگيري كند.
مصر همچنين كار احداث يك لنگرگاه براي قايقهاي نيروهاي امنيتي مصر و افزايش تعداد برجهاي مراقبت به 23 عدد را همراه با تجهيز آنها به دستگاههاي الكترونيك در طول مرز با نوار غزه آغاز كرده است.
رژيم صهيونيستي با اعمال محاصره عليه نوار غزه گذرگاههاي اين منطقه را به روي فلسطينيان بسته است. دولت مصر نيز با وجود درخواستهاي مكرر مردم كشورهاي عربي و اسلامي، از بازگشايي دائم گذرگاه رفح به عنوان تنها گذرگاه ارتباطي فلسطينيان با جهان خارج خودداري ميكند.
مسئولان مصري اين گذرگاه را تنها براي مدت اندكي باز كرده و بار ديگر ميبندند و اجازه ورود كمكهاي بشردوستانه كمي به اين منطقه داده ميشود كه اين وضعيت، مردم نوار غزه بويژه بيماران و مجروحان فلسطيني را با مشكل جدي مواجه كرده است.
رژيم صهيونيستي از 27 دسامبر سال 2008 تا 18 ژانويه 2009 ميلادي به مدت 22 روز نوار غزه را آماج حملات خود قرار داد كه درجريان آن بيش از يكهزار و 450 فلسطيني شهيد و پنج هزار و 500 نفر ديگر زخمي شدند و سه ميليارد دلار به ساختار زيربنايي اين منطقه زيان وارد شد.