سران اردن، مصر و اسرائیل اواخر این هفته در امان پایتخت اردن گرد هم می آیند تا جزئیات طرح صلح عربی را تهیه و به رئیس جمهور آمریکا ارائه دهند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رادیو رژیم صهیونیستی، تماس های فشرده ای برای برگزاری نشست سه جانبه بین «نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، «حسنی مبارک» رئیس جمهور مصر و «عبدالله دوم» شاه اردن در اواخر هفته جاری جریان دارد.
رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد که محور این دیدار روند سیاسی اسرائیل با فلسطین و طرح سازش خواهد بود.
منابع خبری عربی گزارش دادند که برخی رژیم های عربی در حال تهیه طرح صلح عربی جدیدی بر مبنای طرح صلح عربی پیشنهادی عربستان هستند تا رئیس جمهور مصر آنها را به باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا ارائه دهد.
اوباما قرار است 14خردادماه به مصر سفر کند
روزنامه القدس العربی اخیرا به نقل از منابع فلسطینی فاش کرد که در طرح جدید سازش خاورمیانه که به درخواست آمریکا تهیه شده است ملاحظات آمریکا و اسرائیل درنظر گرفته شده است و در آن حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین خود لحاظ نشده است.
در همین رابطه روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز در گزارشی نوشت، کابینه رژیم صهیونیستی در تلاش است تا بخش قدیمی بیت المقدس را توسط 9 پارک و معبر احاطه کند و بدین ترتیب بیت المقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل معرفی سازند.
بر همین اساس شهرک سازی ها و سایر ساخت وسازها در بیت المقدس و اطراف آن با همین هدف انجام می شود.
این طرح در حالی اجرا می شود که در صورت تحقق طرح تشکیل دو کشور مستقل برای پایان دادن به مناقشه رژیم صهیونیستی با فلسطینی ها، بیت المقدس باید بین آنها تقسیم شود.
این طرح که از لحاظ مالی از سوی دفتر نخست وزیر و شهردار بیت المقدس پشتیبانی می شود، طرحی محرمانه است و عنوان شده که هرگز به صورت علنی مطرح نشود.
این پروژه به آواره کردن فلسطینی های مقیم در این منطقه منجر خواهد شد.
پایان اشغالگری
سخنگوی دولت هنیه گفت، لغو محاصره و پایان بخشیدن به اشغالگری کلید طلایی برقراری ثبات و صلح عادلانه است.
طاهر نونو تاکید کرد، دولت هنیه از آشتی ملی در صورت دستیابی گروه های فلسطینی به توافق پاسداری خواهد کرد.
از سوی دیگر، «خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی حماس اظهار داشت، جنبش حماس چه در گذشته و چه در حال حاضر مخالفت خود را با به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و شروط کمیته چهارجانبه بین المللی اعلام کرده است و هیچ طرفی نمی تواند مصالحه ملی گروه های فلسطینی را به این شروط ظالمانه مشروط کند.
وی افزود، ما خواستار دخالت نکردن طرف های خارجی در روند مصالحه ملی گروه های فلسطینی هستیم زیرا این مداخله جویی ها را عامل اصلی تعویق در روند گفت وگوی ملی گروه های فلسطینی می دانیم.
كيهان