یاسین ابراهیم، وکیل و حقوقدان و شیخ عباس جمعه مدرس علوم اسلامی در استودیو رادیو پاموجا حاضر شدند و به بیان نظرات شان در باره فلسطین و مسائل مربوط به آن پرداختند.
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ در این مصاحبه زنده، ابتدا « یاسین ابراهیم » مقدماتی را در تاریخ فلسطین و شکل گیری دولت صهیونیستی ذکر کرد و چنین نتیجه گرفت که حاکمیت صهیونیست در منطقه از روی حق و اصالت نیست بلکه سردمداران انگلیسی چنین شرایطی را در فلسطین و خاورمیانه به وجود آورده اند به طوری که فلسطین را چند پاره کردند و غزه را هم به دو نیمه شرقی و غربی تقسیم کردند.
وی در بیان گوشه هایی از تاریخ فلسطین ، گفت: قبل از ا ستقرار صهیونیست ها در منطقه فلسطین قرار بود که یهودیان را به شرق افریقا و یا آرژانتین منتقل کنند که در نهایت خاورمیانه را در نظر گرفتند و اشغال فلسطین آغاز شد و این آغاز مصیبت برای مردم بود اما مردم فلسطین مقاومت شان هرگز متوقف نشد و با وجود همه کشتارها و خرابی هایی که به دنبال داشت و جنایاتی که بر مردم مسلمان رواداشتند نام فلسطین هنوز زنده است .
« یاسین ابراهیم » افزود : در حالی که کشور های مسلمان باید به حمایت مردم فلسطین بپردازند جای تاسف است که کشور مصر راه حمایت را بسته و اجازه کمک رسانی به مردم بی پناه را نمی دهد و می بینیم که سازمان ملل هم به این مسئله توجهی نمی کند .چگونه است که امریکا به بهانه صدام وارد عراق و منطقه می شود اما نسبت به قضیه فلسطین بی تفاوت است این چه برنامه ای است که دولتمردان غربی در منطقه خاورمیانه پیاده می کنند که به جای حل آن هر روز بر شدت بحران افزوده می شود . سازمان ملل باید این امکان و توان را داشته باشد که بتواند اوضاع را کنترل کند و به حق فلسطینی ها توجه نماید اما چنین امکان و توانی در عمل وجود ندارد .
« شیخ عباس جمعه » مدرس و مبلغ اسلامی گفت: با وقوع انقلاب اسلامی ایران مسئله فلسطین برای مردم جهان شناخته شد و این نبود مگر تاثیر سخنان امام خمینی(ره) که باعث روشنگری شد. امام رحمت الله علیه با اعلام روز قدس خواست که توجه وجدان های بیدار را به این مسئله جلب نماید و یاد فلسطین را جاودانه نماید تا سرمشقی برای مردم جهان قرار بگیرد و چنین شد که قضیه فلسطین اهمیت پیدا کرد و این در حالی بود که بعضی از کشور های عربی به خاطر ترس از غرب و امریکا دست از حمایت فلسطین کشیده بودند و از این پس موضوع فلسطین اهمیت یافت و توجه به آن به یک وظیفه و مسؤولیت برای مسلمانان تبدیل شد که دست از حمایت فلسطین نکشند و آن را جزیی و پاره ای از خود بدانند.