رئیس دانشگاه اسلامی غنا وابسته به جامعه المصطفی العالمیه از راهاندازی رشته کارشناسی ارشد تفسیر قرآن کریم در این دانشگاه خبر داد.
حجتالاسلام احمدعلی قانع در گفتگو با مهر در قم اظهار داشت: جلسات متعددی برای مشخص شدن سرفصلهای دروس رشته تفسیر قرآن کریم و اخذ مجوز برگزار شده و به زودی مجوز ایجاد آن از سوی جامعه المصطفی العالمیه صادر میشود.
رئیس دانشگاه اسلامی غنا با اشاره به ضرورت ایجاد این رشته تحصیلی، یادآور شد: قرآن کاملترین کتاب هدایت بشر و آخرین نسخه دستور و قانون اساسی الهی است که خداوند بر انسان نازل کرده است.
وی گفت: پرداختن به قرآن کریم از قرائت و ترتیل تا تفسیر آیات آن از ضروریات است و راه اندازی رشته تفسیر قرآن کریم در همین راستا بوده است.
وی از تهیه طرح ایجاد چند رشته تحصیلی دیگر در این دانشگاه خبر داد و افزود: این رشتهها شامل ارتباطات، منابع انسانی و مدیریت سیستمهای اطلاعاتی است که طرح ایجاد آنها در مقطع کارشناسی تهیه شده و برای بررسی و صدور مجوز به جامعه المصطفی العالمیه ارسال شده است.
حجتالاسلام قانع با اشاره به مدت فعالیت دانشگاه اسلامی غنا اظهار داشت: این دانشگاه از سال 1379 با ایجاد رشته مطالعات ادیان با گرایش اسلام شناسی آغاز به کار کرد و در سال 81 نیز رشته مدیریت بازرگانی با سه گرایش بانکداری، بازاریابی و حسابداری در این دانشگاه دایر شد.
وی تعداد دانشجویان این دانشگاه را حدود 850 نفر اعلام کرد و افزود: تاکنون بیش از 460 دانشجو از دانشگاه اسلامی غنا دانشآموخته شدهاند.
قانع در پاسخ به سئوالی پیرامون علت راهاندازی رشتههایی که ظاهر اسم آن اسلامی نیست در دانشگاه اسلامی غنا، گفت: البته رشتههایی که ظاهر اسم آنها معارف اسلامی نیست دربردارنده مجموعهای از دروس معارف اسلامی هستند و به عنوان مثال اگر در درس مدیریت بازرگانی سخن از حقوق تولیدکننده و مصرف کننده مطرح میشود ما میتوانیم این حقوق را از دید اسلام بیان کنیم.
رئیس دانشگاه اسلامی غنا تصریح کرد: ما اعتقاد داریم معارف ناب اسلامی در همه یا بیشتر دروس رشتههای علوم انسانی حرفهای ارزشمندی برای گفتن دارد.