گزارش ها حکايت از آن دارد که با قدرت گيري نژادپرست ترين کابينه اسراييل، حملات عليه فلسطيني ها بيشتر شده و هر روزه شمار تهديدها عليه نه تنها عربهاي مناطق اشغالي بلکه در کرانه باختري نيز گسترش مي يابد.
به گزارش ايرنا، حتي در برخي نقاط نژادپرستان صهيونيست با هدف گسترش شهرک سازي ها، با نشانه گذاري روي در منازل مسلمانان از آنان مي خواهند يا خانه را تخليه و يا آماده مرگ شوند.
در اين فضاي تهديد و ارعاب که حتي اروپايي ها و آمريکايي ها را هم به صدا درآورده است، بنجامين نتانياهو نخست وزير اسراييل براي سفر به مصر دعوت شده است.
اين اقدامات در کنار يک سلسله اقدامات ديگر، موجب شده تا مدير برنامه سياست هاي عربي در موسسه سياست خاور نزديک که يک موسسه اسراييلي فعال در آمريکا است، با ستايش از "حسني مبارک" رييس جمهوري مصر، خواهان کمکهاي بيشتر واشنگتن به او بشود.
"ديويد شنکر" با هدف انحراف افکار عمومي آمريکا گفته است اگر موقعيت ايران در منطقه رو به افزايش است بخاطر اين است که متحد اصلي واشنگتن در منطقه يعني دولت حسني مبارک قدرتش رو به افول است.
وي در مقاله اي در پايگاه اطلاع رساني همين موسسه اسراييلي در آمريکا افزوده است: دولت مبارک در مصر در جريان حمله اسراييل به غزه باوجودي که شديدا تحت فشار افکار عمومي بود، اما در همراهي با اسرائيل به سياست انزواي حماس ادامه داد و همين مساله باعث خشم رهبر حزب الله لبنان شد.
مدير برنامه سياست هاي عربي اين موسسه اسراييلي فعال در آمريکا نوشته است:
مصر هم اکنون از لحاظ اقتصادي با فشار اقتصادي شديد و از لحاظ سياسي يک دوره پرتنش را سپري مي کند و با دستگيري هاي اخير افراد حزب الله به دنبال جلب توجه کاخ سفيد است و اين حرکت دولت مبارک قطعا ديدگاه واشنگتن را نسبت به خود بهبود مي بخشد.
شنکر ادامه داده است: اين حرکت دولت مبارک عليه حزب الله بيشتر از آن جهت مورد توجه واشنگتن است که مي تواند روي انتخابات لبنان اثرگذار باشد چرا که رقابت هواداران آمريکا با حزب الله درانتخابات لبنان بسيار تنگاتنگ است.
وي افزوده است: يکي ديگر از فوايد اين دستگيري براي مبارک پاسخ مخالفان اسلامگرا به اين دستگيري است چرا که حزب اخوان المسلمين از تلاش حزب الله براي کمک به حماس در غزه حمايت کرد و به نظرمي رسد.
هوادار سرسخت اشغالگري ها و جنايتهاي اسراييل در ادامه گفته است در مجموع ستيزه جويي دولت حسني مبارک در مصر براي واشنگتن خبر خوبي است و بايد مورد حمايت و تشويق قرار گيرد و ديدار مبارک از واشنگتن در اواخر ماه جاري زمينه مناسبي براي استفاده از اين فرصت و بررسي چگونگي پي گيري اين مساله است.
شنکر نوشته است: آمريکا بايد در ضمن تلاش هايش براي ارتباط با ايران، دوستان عرب آماده به جنگ خود را نيز حفظ کند و موقعيت خود را بر سر ميز مذاکره با ايران و در صورت شکست اين مذاکرات، بالا ببرد.