علامه «سيد محمد تيجانی سماوی» شيعهشناس تونسی و صاحب اثر ارزشمند «ثم إهتديت»(آنگاه هدايت شدم) پس از گذراندن مراحل معالجه در بيمارستان خاتم الانبيا(ص) تهران با صلاحديد پزشكان بعد از ظهر امروز سهشنبه 4 اسفندماه سال جاری مرخص شد.
«دكتر كاظمی» مدير عامل بيمارستان خاتمالانبياء(ص) در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، علت بستری شدن ايشان را بيماری كليوی عنوان و مدت آن را سه روز اعلام كرد.
دكتر سيد محمد تيجانی سماوی كه 70 سالگی خود را پشت سر میگذارد، در گفتوگو با ايكنا گفت: الان بهحمدالله در وضعيت جسمانی خوبی بهسر میبرم و عازم قم هستم و شنبه هفته آينده به تونس سفر میكنم.
وی كه مدرك دكترای خود را از دانشگاه سوربن اخذ كرده و به فرانسه مسلط است، زير نظر دكتر «قوه ندوشن» و دكتر «نوحی» از سه روز پيش تحت معالجه و درمان در بيمارستان خاتم الانبياء بود.
تيجانی همچنين به خبرنگار ايكنا گفت: هماكنون در موسسه خود با عنوان «موسسة السيد التيجانی لخدمة اهلالبيت(عليهمالسلام)» در قم مقدس مشغول تحقيق و پژوهش هستم و در نظر دارم كه مجموعه كامل آثارم را مجددا به چاپ رسانم.
وی همچنين از راهاندازی يك شبكه ماهوارهای در آينده نزديك با نظارت خود و به منظور دفاع از مذهب تشيع و رد شبهات عليه اين مذهب خبر داد.
خلاصهای از زندگانی علامه سيد محمد تيجانی سماوی
دكتر سيد محمد تيجانی سماوی تونسی در شهر قوضه - يكی از شهرهای جنوبی كشور تونس ـ در سال 1936 ميلادی در خانوادهای سرشناس و مذهبی ديده به جهان گشود، وی میگويد: اصل ما از «سماوه» عراق و از عراقیهايی هستيم كه در زمان عباسيان از ترس كشتار به شمال آفريقا مهاجرت كردند.
تحصيلات مرحله دبيرستان را در همانجا گذراند و سپس در دانشكده علم و صنعت ادامه تحصيل داد و به رتبه مهندسی نايل آمد، وی مسافرتهای متعددی به مصر، حجاز، عراق و كشورهای ديگر برای كسب معرفت و آگاهی و ادای حج و عمره داشته است كه در همين مسافرتها و برخوردها به حقانيت مذهب شيعه پی برده و رسماً تشيع خود را اعلام نموده است، وی در پی اذيت و آزار رژيم تونس از آن كشور به پاريس مهاجرت كرد.
آنچنان ذوق و هوشی داشت كه در 10 سالگی نيمی از قرآن را حفظ نمود و از آنجايی كه در علم و حفظ قرآن و مسايل مذهبی، پيشتاز شهر خود بودند، در سن 18 سالگی با كمال ناباوری از اين عنايت خاص الهی جهت شركت در نخستين كنفرانس پيشاهنگی عربی و اسلامی به حج بيتاللهالحرام، مشرف شد، از آثار او میتوان به «آنگاه هدايت شدم»، «اهل سنت واقعی»، «همراه با راستگويان»، «از آگاهان بپرسيد» و «اهل بيت، كليد مشكلها» اشاره كرد.