هماهنگ کننده کل جنبش کفايه مصر با انتقاد از اين که نظام حاکم منافع ملي را فداي اهداف شخصي کرده است؛ گفت: رژيم مصر منافع آمريکا و اسراييل را همواره بر منافع ملي ترجيح مي دهد.
"عبدالحليم قنديل" چهارشنبه شب در مصاحبه با شبکه خبري "العالم" از بيروت، با اشاره تسليم رژيم مصر در برابر صهيونيست ها اظهار داشت: مصر اکنون در حال فروش گاز به رژيم اشغالگر به بهايي بسيار اندک است و علاوه بر آن ناچار شده است توافقنامه اي را که با عربستان براي ساخت پل ميان دو کشور روي خليج عقبه به امضا رسانده بود؛ به دليل مخالفت رژيم اشغالگر لغو کند.
وي خاطرنشان کرد: حزب حاکم مصر همگي از اعضاي دستگاه امنيت داخلي هستند که به صورت غير دموکراتيک انتخاب شده و منافع اسراييل و آمريکا را بر منافع مصر ترجيح مي دهند.
هماهنگ کننده کل جنبش کفايه مصر خاطرنشان کرد: يکسال قبل از تجديد پنجمين دوره رياست جمهوري "حسني مبارک"، وي در راستاي باقي ماندن در قدرت تلاش کرد تا با اقداماتي خلاف منافع ملي مصر توجه آمريکا را جلب کند.
وي افزود: حسني مبارک براي جلب توجه آمريکا به آسانترين و کوتاه ترين راه يعني جلب رضايت و محبت اسراييل روي آورد که از جمله اين اقدامات آزادي "عزام عزام" جاسوس اسراييلي و بازگرداندن سفير مصر به تل آويو بود که پس از اتنفاضه دوم فلسطين، سرزمين هاي اشغالي را ترک کرده بود.
اين سياستمدار مصري با انتقاد شديد از موضع رسانه هاي دولتي اين کشور در قبال حزب الله لبنان نيز گفت: اين رسانه ها در بحران ايجاد شده، عبارت ها و واژه هاي مورد استفاده رسانه هاي اسراييلي را عليه حزب الله لبنان به کار بردند و مقاومت لبنان و ديگر گروه هاي مقاومت منطقه را جنبش هايي تروريستي توصيف کرده و از مسوولان اسراييلي خواستند تا "سيد حسن نصر الله" دبير کل حزب الله لبنان را ترور کنند و برخي ديگر نيز همصدا با برخي نمايندگان مصري بازداشت وي را خواستار شدند.
قنديل همچنين همکاري مصر با آمريکا براي ويران کردن تونل هاي موجود ميان مصر و غزه را به شدت محکوم کرد و افزود: اين تونل ها براي رساندن مواد غذايي، پزشکي و ديگر وسايل مورد نياز مردم تحت محاصره غزه ايجاد شده بود که در راستاي همکاري هاي لجستيگ آمريکا و دولت مصر ويران شد.
هماهنگ کننده کل جنبش کفايه مصر در ادامه با اشاره به پيامدهاي زيانبار توافقنامه "کمپ ديويد" براي مصر اظهار داشت: اين توافقنامه مصر را از ديگر کشورهاي عربي جدا و زيان هاي بسياري به اين کشور وارد کرد به صورتي که مصر 30 سال قبل، پيش از امضاي توافقنامه کمپ ديويد کشوري در حال توسعه بود ولي اکنون به کشوري عقب افتاده و گرفتار در فساد اقتصادي تبديل شده است.
وي افزود: توافقنامه کمپ ديويد مصر را مجبور کرد سلاح خود را در عمق 150 کيلومتري صحراي سينا زمين بگذارد و از ميدان مبارزه و رويارويي با رژيم صهيونيستي خارج و به کشوري بدون حاکميت واقعي تبديل شود.
88/02/24