روزنامه لوفيگارو نوشت: مصر در حال ورود به دوران بعد از مبارک است.
اين روزنامه فرانسوي در پايگاه اينترنتي خود نوشت: تمام مصر در انتظار دوره بعد از مبارک است. اين به دليل عمل جراحي اخير در آلمان نيست. مبارک قبلا بارها چنين عمل هايي را تجربه کرده است و مصري ها حتي در سال 2003 به طور مستقيم شاهد بدحالي "رييس" بوده اند و به غيبت هاي گاه و بيگاه مبارک که امروز هشتاد و يک سال دارد، عادت کرده اند. به علاوه انتقال اختيارات به نخست وزير نيز چيز تازه اي نيست، بلکه قبلا در سال 2004 نيز چنين اتفاقي رخ داده است.
لو فيگارو مي نويسد: در عوض آنچه امروز سوال بر انگيز شده و با دفعات قبلي متفاوت است، رسانه اي کردن شديد بستري شدن مبارک است که تلويزيون دولتي مصر نيز در آن شريک است. گويي قصد بر اين است که مردم براي بعد از مبارک در مصر آماده شوند. در حالي که مبارک جايي نگفته است که در سال 2011 براي ششمين بار در انتخابات رياست جمهوري شرکت مي کند، رقابت براي کسب قدرت بعد از مبارک آغاز شده است. جمال مبارک چهل و شش ساله، پسر کوچک حسني و رييس کميته سياسي " حزب ملي دموکرات" ( حزب حاکم)، عمر سليمان هفتاد و چهار ساله، رئيس سرويس هاي اطلاعاتي، يا هر شخصيت رده بالاي ديگري در ارتش مي توانند به جاي حسني مبارک مطرح باشند. اما با توجه به شرايط افزايش بحران منطقه اي، نارضايتي هاي داخلي و تهديد ايران، شايد " اخوان المسلمين"، به عنوان تنها گروه عملا اپوزيسيون در مصر بتواند همه را غافلگير کند، مخصوصا اينکه نامزد بالقوه اي را در هيآت محمد البرادعي پيدا کرده است.
لو فيگارو مي نويسد: مدير کل سابق آژانس بين المللي انرژي اتمي از يک ماه قبل با شعار " دموکراسي و عدالت اجتماعي در مصر" صحنه سياسي مصر را اشغال کرده است. البرداعي در آغاز خواستار بازنگري در قانون اساسي شده است تا هر شهروند مصري بتواند در انتخابات نامزد شود. در حال حاضر به جز حزب حاکم، تنها افراد شناخته شده احزاب اپوزيسيون مي توانند نامزد شوند و " اخوان المسلمين" با اينکه تحمل مي شود، براي معرفي نامزد قانوني نيست. به علاوه نامزد مستقل بايد براي تاييد صلاحيت، امضاهاي دويست و پنجاه نماينده مجلس را ارائه کند.
لو فيگارو مي نويسد: حسني مبارک، جمعه شب، قبل از رفتن براي عمل جراحي درباره انتقادات البرداعي به خبرنگاران گفت که اگر وي مي خواهد نامزد شود بايد به يک حزب بپيوندد. مبارک که به وضوح از اوج گيري البرداعي در مصر ناخشنود بود، گفت:" مصر به قهرمان نياز ندارد. " واقعيت اين است که دوران بعد از مبارک در سايه بيماري وي در صحنه سياسي مصر که مردمان آن عموما سياست زده هستند، شور و هيجان زيادي ايجاد کرده است و اين بحث بسته شدني نيست.