کارشناسان معتقدند، توليد قهوه در آفريقا ميتواند کمک شاياني به تأمين تقاضاي جهاني اين محصول بکند اما اين کار مستلزم سرمايهگذاريهاي کلاني است.
به گزارش خبرنگار بينالملل موج به نقل از فودبيزديلي، تقاضاي جهاني براي قهوه همچنان در حال افزايش است و پيش بينيها حاکي از آن است که ميزان مصرف جهاني اين محصول در سال 2010 به بيش از 134 ميليون کيسه 60 کيلوگرمي برسد.
در عين حال، سازمان بينالمللي قهوه پيش بيني کرده است که توليد جهاني اين محصول در سال 2010-2009 به کمتر از 125-123 ميليون کيسه برسد که کمتر از ميزان مصرف جهاني آن است.
کارشناسان بر اين باورند که مزارع قهوه آفريقا با آنکه در مقايسه با ساير محصول کمتري توليد ميکنند، اما در صورت تخصيص منابع لازم و انجام سرمايهگذاريهاي اصولي ميتوان توليد و برداشت محصول در اين مزارع را تا حدي افزايش داد که به تأمين تقاضاي جهاني نيز کمک کند.