مدير دفتر الجزيره در قاهره با بيان اينكه برخي از مواضع طنطاوي از شخصيتي مانند شيخ الازهر بعيد به نظر ميرسيد، ديدار وي با خاخامهاي يهودي و داراي شناسنامه اسرائيلي را از مصاديق آن اقدامات دانست.
به گزارش مانيتورينگ فارس، ساعتي بعد از اعلام درگذشت "محمد سيد طنطاوي " رئيس دانشگاه اسلامي الازهر مصر در جريان سفرش به رياض پايتخت عربستان سعودي، "حسين عبدالغني " مدير دفتر الجزيره در قاهره، طنطاوي را نماد الازهر دانست و افزود: شيخ الازهر در تعبير رسمي امام مسلمانان به شمار ميرود.
وي كه در تماس زنده با استوديوي مشروح اخبار اين شبكه در قطر سخن ميگفت، اظهار داشت: نكته ديگري كه درباره درگذشت طنطاوي ميتوانم بگويم اين است كه درگذشت طنطاوي به عنوان درگذشت شيخي كه مواضعش در مدت زماني اخير جدل و بحثهاي فراواني برانگيخته است، به شمار ميرود.
الغني با بيان اينكه "حساب شيخ با پروردگارش است " افزود: در كل ايشان وارد معركههاي بسياري در داخل و خارج الازهر شد.
وي با بيان اينكه طنطاوي با فتواهاي جنجالياش شناخته ميشود، افزود: طنطاوي علاوه بر بحث درباره روش آموزش دانشگاه الازهر، با جبهه علماي الازهر و رسانهها وارد معركه و درگيري شد.
مدير دفتر الجزيره در مصر با بيان اينكه برخي از مواضع طنطاوي از شخصيتي مانند شيخ الازهر بعيد به نظر ميرسيد، ديدار وي با خاخامهاي يهودي و داراي شناسنامه اسرائيلي را از مصاديق آن اقدامات دانست.
وي افزود: البته برخيها ورود طنطاوي به اين موضوعات را نشانه جرأت وي ميدانند ولي بعضي ديگر معتقدند كه اين اقدامات براي الازهر و براي دولت مصر پرهزينه بوده است.
تلويزيون الجزيره اعلام كرد: محمد سيد طنطاوي در سال 1929 در استان سوهاج مصر ديده به جهان گشود و فتواهاي بحث برانگيز او بيش از هر چيز ديگري از طنطاوي معروف است. او در سفري براي حضور در جشن توزيع جايزه جهاني "ملك فيصل " به رياض رفته بود.
الجزيره افزود: قبل از اينكه حسني مبارك رئيس جمهور مصر طنطاوي را در سال 1996 به رياست دانشگاه الازهر مصر منصوب كند، وي فعاليت هايي از جمله تدريس در دانشگاه بصره در دهه 60 ميلادي، رياست دانشكده مطالعات عالي دانشگاه اسلامي مدينه منوره و مفتي مصر را بر عهده داشت.