در سال هاي اخير تجارت اعضاي بدن انسان در مصر رشد قابل توجهي داشته است.
پايگاه اينترنتي آفريکاتايم نوشت: در مصر تا همين چند وقت پيش برداشتن اعضاي بدن افراد فوت شده ممنوع بود. به همين علت مجلس مصر هفته گذشته قانوني را تصويب کرد که بر اساس آن خريد و فروش اعضاي بدن ممنوع و اهداي عضو به افراد نيازمند ساماندهي شد.
آفريکاتايم نوشت: صفيه و يوسف از جمله هزاران مصري هستند که به علت فقر هر يک دو سال قبل کليه شان را به قيمت هزار و چهار صد و هفتاد يورو به فروش رساندند و امروز مشکلات سخت جسمي به مشکل فقرشان افزوده شده است. براساس گزارش سازمان جهاني بهداشت، مصر به همراه هند، چين و فيليپين، يکي از پررونق ترين بازارهاي خريد و فروش غيرقانوني اعضاي بدن در جهان محسوب مي شود. هر ساله بين پانصد تا هزار پيوند کليه در اين کشور صورت مي پذيرد. هر کليه بين دو هزار و دويست تا دو هزار و ششصد يورو به فروش مي رود و نود درصد اعضا به افراد در قيد حيات تعلق دارد. اما سود ويژه اين اقدام غير قانوني به جيب واسطه ها مي رود. کليه خريداري شده به قيمت دو هزار و دويست تا دو هزار و ششصد يورو (چهل درصد مردم مصر با در آمد کمتر از دو يورو در روز زندگي مي کنند) به بيمار تا دوازده هزار يورو فروخته مي شود.
آفريکاتايم نوشت: با توجه به ممنوعيت قانوني برداشتن اعضاي بدن مردگان در مصر تا هفته گذشته، بيماران محتاج عضو چاره اي جز خريدن آن از افراد زنده نداشتند. اين خريد و فروش تاکنون هيچگونه کيفري نداشته است و حتي براي خريد کليه و ديگر اعضا آگهي روزنامه اي منتشر مي شد. تعداد افراد فقير و بي اطلاع از خطرات انتقال عضو در مصر کم نيستند و بر اين اساس مجلسيان مصر بعد از ساعت ها مباحثات مذهبي و اخلاقي (احترام مرده در مصر واجب است)، پيوند عضو در اين کشور را مانند اغلب کشورهاي ديگر دنيا ساماندهي کردند.