دبیرکل سازمان صنعت خدمات مالی اسلامی مستقر در کوالالامپور اعلام کرد تعداد بانکهای آفریقایی که به عضویت این سازمان در آمده و از این پس خدمات مالی و اقتصادی ارائه میکنند در نتیجه روند رو به رشد تقاضا افزایش مییابند.
به گزارش مهر، سازمان صنعت خدمات مالی اسلامی سازمان بین المللی تعیین استاندارد است که در سال 2002 تأسیس شد و به واسطه تعیین استانداردهای محتاطانه و اصول راهبردی به ترویج و ارتقای صحت و ثبات خدمات مالی اسلامی می پردازد.
واپسین عضو این سازمان بانک مرکزی لوکزامبورگ است که در نوامبر 2009 به عضویت سازمان در آمد.
رفعت احمد عبدالکریم دبیرکل این سازمان اظهار داشت: در کنار چین، هندوستان و اندونزی، آفریقا یک بازار بالقوه برای این صنعت محسوب می شود. این سازمان ارائه کننده فضایی برای نظارت بر نهادهای اجرایی در بازار اقتصاد اسلامی است.
اقتصاد اسلامی یکی از بخشهای نظام اقتصادی جهانی است که از بیشترین نرخ رشد برخوردار است، دارایی های این صنعت 919 میلیارد دلار است که از این مقدار 114 میلیارد دلار آن به اوراق بهادار شرعی اختصاص دارد و براساس اعلام قبلی این احتمال وجود دارد که فروش این اوراق بهادار امسال تا 24 درصد افزایش یابد.
رفعت احمد عبدالکریم افزود: تعدادی از بانکهای آفریقایی با این سازمان ارتباط برقرار کرده و خواستار اجرای قوانین اقتصاد اسلامی با نظارت سازمان صنعت مالی اسلامی هستند، در این میان همچنین چند بانک مرکزی در اروپا نیز خواستار پیوستن به این سازمان شده اند.
سازمان صنعت مالی اسلامی 193 عضو دارد که این تعداد دربرگیرنده صندوق پول بین المللی، بانک جهانی، بانک پرداختهای بین المللی، بانک توسعه اسلامی، بانک توسعه آسیایی است.