یک سال پیش با شیوع بیماری انفلوانزای نوع آ مصر تصمیم گرفت همه خوکهای این کشور را معدوم سازد که این اقدام امروزه پیامدهای غیرمنتظره ای داشته است.
به گزارش شبکه پنج تلویزیون فرانسه(TV5monde)، دولت مصر سال گذشته سیصد هزار خوک را به علت شیوع بیماری انفلوانزایی که در ان زمان انفلوانزای خوکی نام داشت، معدوم ساخت .
کارشناسان این اقدام را بیهوده توصیف کرده بودند.
اکثر جمع کنندگان زباله در قاهره از مسیحیان قبطی هستند. رئیس انجمن رفتگران مصر می گوید رفتگران قبطی خوکها را با زباله های ارگانیک غذا می دادند و این برایشان هزینه ای نداشت.
سپس گوشت خوک را می فروختند و درآمدی مضاعف به دست می اوردند.
پس از معدوم کردن خوکها درامد قبطی ها به نصف کاهش یافت. امروزه بسیاری از رفتگران در مصر به جمع اوری زباله های خشک روی اورده اند و به بازیافت شیشه و کاغذ می پردازند.
پیش از معدوم کردن خوکها زباله های ارگانیک یعنی پسماندهای غذایی به طور طبیعی بازیافت می شد زیرا خوراک خوکها می شد اما امروزه هیچ تدبیری برای مدیریت این گونه زباله ها اندیشیده نشده است و در حلبی ابادهای قاهره زباله های ارگانیک بر روی هم انباشته می شوند.
یوسف سیدون سردبیر روزنامه الوطن گفت:" امروزه در قاهره چندین تن زباله ارگانیک روی هم تلنبار شده و وضعی وحشتناک پدید امده است.
مشکل اینجا است که هیچ کس راه حلی فنی برای این معضل پیدا نکرده است".
معدوم کردن خوکها در چین نه تنها پیامدهای اقتصادی به همراه داشت بلکه پیامدهای زیست محیطی غیرمنتظره ای را نیز برانگیخت.
یک سال پس از شیوع بیماری انفلوانزای نوع آ امروزه دیگر کسی از انفلوانزای خوکی حرفی نمی زند اما شاید مقامات مجبور شوند به واردات خوک روی آورند تا مشکل زباله ها را حل کنند.