رهبر ليبي امروز( دوشنبه) وضعيت کشورهاي عربي را تاسف بار توصيف نمود و تاکيد کرد که خطر، عاقبت امت عربي را تهديد مي کند.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا به نقل از خبرگزاري آلمان، "معمر قذافي"، امروز (دوشنبه) در سخناني به اين نکته اشاره کرد که خطر، عاقبت مردم کشورهاي عربي را تهديد مي کند و سرزمين هاي اشغالي بايد به هر قيمتي آزاد شوند.
وي افزود: تا زماني که زرادخانه هسته اي اسرائيل نابود نشود، همه کشورها حق دارند سلاح هاي هسته اي داشته باشند.
وي يادآور شد: ابتدا رژيم صهيونيستي اشغالگري و ورود يهوديان فلاشه (يهوديان اتيوپي) را آغاز کرد و به بمب هاي هسته اي مجهز شد. اين رژيم همچنين فلسطيني ها را اخراج کرد و اجازه نمي دهد که آوارگان به سرزمين هاي خود بازگردند، اما در عين حال با اين استدلال که فلاشه ها داراي اصليت يهودي هستند، آنها را به سرزمين هاي اشغالي مي آورد.
قذافي اين اقدام يهوديان را غير قابل پذيرش و نهايت تحقير دانست و خاطرنشان کرد که کشورهاي عربي بايد با اين اقدام مقابله کنند.
وي يادآور شد: ما بايد ديگران را متقاعد کرده و به جهان غرب و شرق ثابت کنيم که عربها اراده دارند و مي خواهند که جايگاه خود را به دست آورند.
رهبر ليبي همچنين با اشاره به تاسيسات هسته اي اسرائيل تصريح کرد: چگونه سوريه با اين استدلال اسرائيل که بوي اورانيوم را از پايگاه هاي آن کشور استشمام کرده است، هدف بمباران قرار گرفت، اما هيچ کشوري از نيروگاه "ديمونا" اسرائيل که در آن موشک هاي هسته اي وجود دارد، سخني نمي گويد.
قذافي همچنين به عصيانگري غرب و اهانت به تصوير پيامبر در اسکانديناوي و ويراني مساجد و مناره هاي آنها اشاره کرد و هشدار داد در صورتي که واکنش مناسب به اين اقدامات انجام نشود، آنها جرات بيشتري پيدا خواهند کرد.
رهبر ليبي همچنين خواستار تحريم سوئيس و عدم همکاري با هواپيماها، کشتي ها و سفارت ها و يا استفاده از کالاهاي آنها در کشورهاي عربي شد.
روابط ليبي و سوئيس پس از آن تيره شد که فرزند قذافي در سال 2008 در هتلي در ژنو به اتهام بد رفتاري با دو خدمتکار خود براي مدت کوتاهي بازداشت شد. پس از آن ليبي کمک هاي نفتي خود را به سوئيس قطع کرد و بخشي از دارايي هاي خود را از بانک هاي اين کشور خارج کرد.