حکومت حسنی مبارک در برابر فشارهای وارده هر لحظه متزلزل تر می شود.
اعضای تجمع ملی " تغییر" مصر كه از احزاب مختلف مخالف حكومت هستند، پس از سخنان مبارك در جلسه ای تصمیم گرفتند، موضع گیری علیه وی را تشدید كنند.
" عبدالجلیل مصطفی " یكی از سران این تجمع گفت: سخنان مبارك به هیچ وجه درباره مخالفان درست نیست.
وی افزود : تجربه حكومت مصر در چند دهه گذشته كشور را به باتلاق كشانده است و مصر اكنون از نظر سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی اوضاع نامناسبی دارد .
حسنی مبارك رئیس جمهور مصر پنجشنبه در نخستین نطق خود پس از بازگشت از شرم الشیخ با درخواست از مخالفان برای ارائه راه حل هایی برای مشكلات كشور، آنان را به چالش كشاند و به آنان درباره آشوب هشدار داد .
وی گفت: در این دوره حساس برای كسانی كه تغییر را با آشوب خلط می كنند، جایی وجود ندارد .
مبارك افزود : نگران كسانی است كه به سمت آشوب گام برمی دارند و به این ترتیب مصر و فرزندان آن را در معرض خطر سركوب قرار می دهند .
این اعتراض ها و اعتراض های مشابهی که در آینده صورت خواهد گرفت، به خودی خود نشان دهنده شدت مخالفت مصری ها با رئیس جمهور این کشور است.
ورود البرادعی به قاهره عملا همه معادلات را به ضرر مبارک تغییر داده است و هر لحظه بر شدت آسیب پذیری حکومت مصر افزوده می شود.
با توجه به اینكه كارشناسان معتقدند حسنی مبارك، رئیس جمهور مصر، قصد دارد جمال مبارك پسر 46 سالهاش را كه معاون دبیركل حزب ملی حاكم این كشور است به عنوان جانشینش در پست ریاست جمهوری انتخاب كند، مخالفان مصری به موروثی شدن حكومت در این كشور معترض هستند.
همچنین بی توجهی دولت مبارك به خواسته های مردمی به ویژه در حوزه پایان دادن به روابط با آمریكا و صهیونیستها موجی از تظاهرات و اعتراضهای مردمی را به همراه داشته است.
هر چند اعتراض ها در ظاهر با محوریت اقتصادی است اما در عمل اعتراضی به وابستگی مصر به خارج به ویژه همكاری دولت با صهیونیستها برای محاصره و سركوب ملت فلسطین است.