62 سال از سالروز نکبت ، اعلام تشکيل رژيم جعلي صهيونيستي در سرزمين هاي اشغالي فلسطيني مي گذرد، ساليان طولاني از محاصره مردم فلسطين سپري شده و گويي قرار نيست اين مردم رنگ آزادي را ببينند و اين در حالي است که يک شبکه تلويزيوني صهيونيستي قرار است به طورمستقيم از طريق ماهواره مصري " نايل ست " وارد خانه هاي اعراب شود و انديشه و تفکر صهيونيستي را به آنها تحميل کند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري(العالم) به نقل از سايت اينترنتي ( الديوان)، از اين پس بينندگان عرب در معرض برنامه هاي تفريحي و سرگرمي تهيه شده در اسراييل قرار خواهند گرفت زيرا به اعتقاد صهيونيست ها اين روش ، راه عملي تري براي شستشوي مغزهاست.
کسي چه مي داند، شايد برنامه هاي مسابقات اين شبکه صهيونيستي بينندگان و شرکت کنندگان را وادار به تحقيق درباره تاريخ تأسيس رژيم جعلي اسراييل براساس ارزش هاي آنها و يا آشنايي با جزئيات و چگونگي هولوکاست نمايد و حتي ممکن است تأثير جنايت ها و نسل کشي هاي صهيونيست ها را از ذهن بينندگان عرب بزدايد.
امروز رژيم اسراييل مرحله بايکوت فرهنگي و ناديده انگاشته شدن را که کشورهاي عربي برآن تحميل کرده بودند، سپري کرده و موفق به شکستن ديوارعزلت شده و پاي خود را به يک ماهواره عربي باز کرده است.
جالب تر اينکه رژيم اسراييل مدت اندکي پس از توقف پخش برنامه هاي شبکه خبري (العالم ) که متعلق به ايران است بر روي ماهواره هاي عربي به چنين امتيازي دست يافته است.
اکنون اين سئوالات مطرح مي شود، آيا هنوز رژيم اسراييل تنها دشمن رسانه هاي عرب است؟ آيا براي برخي ها ايران خطري است که نمي توان آن را ناديده گرفت؟ ، از آنجا که سياست اعراب توانايي مقابله با بيش از يک دشمن را ندارد به همين دليل قرعه به نام رژيم اسراييل افتاده است تا به آن فرصت اثبات حسن نيت داده شود.
منتقدان سياست ايران معتقدند اين کشور در آزمون اثبات حسن نيت شکست خورده و از طريق شبکه العالم اقدام به گسترش دامنه نفوذ خو در منطقه مي نمايد. اما کساني که ايران را متهم به تلاش براي نفوذ در منطقه مي کنند، اين حقيقت را ناديده مي گيرند که دشمني آنها با اين کشور در زمان رژيم شاه آشکار نبود بلکه پس از آمريکايي ها، شاه بزرگترين و قدرتمندترين حاکمان منطقه به شمار مي آمد و به آن کشورها امر و نهي مي کرد و براي شاه ايران فرش قرمز پهن مي شد؛ به طوري که از هيچ رهبر و حاکم ديگري اينگونه استقبال نمي شد.
پس چه چيزي تغيير کرده است؟ واقعيت آن است که تنها يک امر تغيير کرده و آن اينکه در آن زمان ايران همپيمان آمريکا و مورد اهتماد رژيم تل آويو بود. اما پس از برپايي نظام جمهوري اسلامي، ايران به دشمن سرسخت آمريکا و اسراييل و حامي اعراب تبديل شده است.
راه اندازي شبکه صهيونيستي "ميکس" روي ماهواره مصري نايل ست اين پيام را مي رساند که زمان آن رسيده است تا خشم فروخورده 60 ساله آشکار شود. کسي که تلخي آوارگي را چشيده هرگز در طول زندگي اش تحمل ديدن وضعيت فعلي شهرها و روستاهاي اشغال شده فلسطين را نخواهد داشت.
گويي از نظر برخي از دولت هاي عرب، ناديده گرفتن تاريخ به عنوان وسيله اي براي تعامل با اسراييل که امروز از نظر جغرافيايي در قلب جهان عرب قرار گرفته است و آنگونه که تبليغ مي شود نمي توان آن را ناديده گرفت ، جايز است.
بدين ترتيب از ديدگاه اين دولت ها گويي ملت هاي عرب ، رژيم صهيونيستي را به عنوان يک واقعيت پذيرفته اند و اين رژيم اجازه دارد در فرهنگ آنها نفوذ کند اما در مقابل هيچ احدي اجازه ندارد چنين رفتاري را با آنان داشته باشند.
رژيم صهيونيستي بشدت با خطرهايي که آن را تهديد مي کند ، به مقابله برخاسته است و در اين چارچوب از ادامه پخش برنامه هاي شبکه المنار روي ماهواره "هاتبرد " جلوگيري کرد و در روزهاي اخير نيز منافع صهيونيستي داراي رنگ و بوي عربي باعث توقف پخش شبکه العالم به عنوان دشمن مشترک طرفين از ماهواره هاي نايل ست و عرب ست شد.
جاي تعجب ندارد که روزي از خواب برخيزيم و مشاهده کنيم که شبکه هاي تلويزيوني عربي ديگري از ماهواره هاي عربي حذف شده و تلويزيون هاي اسراييلي جاي آنها را گرفته باشند؛ مگر آنکه در سياست هايشان تجديد نظرکرده و شرايط جنگ رسانه اي را بپذيرند.
شايد اعراب به مشارکت قوميت هاي ديگر در اداره منطقه خود عادت کرده باشند. اما اين بار گزينه اي را انتخاب کرده اند که هيچ گونه هم خوني و هم نژادي با آنها ندارد.