اعضاي" کاروان آزادي " مصري عصرديروز (سه شنبه) درحالي از طريق گذرگاه رفح وارد غزه شد که دولت " حسني مبارک" اجازه نداد کمک هاي انساني همراه آنها وارد اين منطقه شود.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم، دولت مصر به اعضاي کاروان مصري اعلام کرده است که محموله کمک ها از طريق گذرگاه العوجه به غزه فرستاده خواهد شد اما از ورود سيمان که بخش اعظم محموله را تشکيل مي دهد، جلوگيري خواهد کرد.
سيمان براي بازسازي ويرانه هاي ناشي از حمله ددمنشانه رژيم صهيونيستي در جريان جنگ 22 روزه نياز اساسي مردم غزه بشمار مي رود.
12 نماينده مجلس مصر عضو اين کاروان هستند که 10 تن آنان از اعضاي فراکسيون اخوان المسلمين و دو تن از نمايندگان مستقل هستند.
13 تن از اصحاب رسانه نيز اين کاروان را همراهي مي کنند.
اعضاي کاروان آزادي مصري قرار است فعاليت هاي خود در غزه را با ديدار از مجلس قانونگذاري فلسطين و شماري از اعضاي آن آغاز کند آنگاه در بخش ديگري از سفر 24 ساعته خود به غزه با "اسماعيل هنيه" نخست وزير دولت فلسطين در غزه ديدارخواهند کرد.
دولت مصر دراقدامي غيرانساني گواهينامه رانندگاني را که براي حمل سيمان براي مردم غزه همکاري کرده بودند، هنگام عبور از شهر العريش به سمت رفح مصادره کرده است.
" محمد البلتاجي " از رهبران اخوان المسلمين و نماينده اين گروه در مجلس اعلام کرد که کاروان در مسير خود با مشکلات امنيتي متعددي مواجه شده است.
اعضاي کاروان آزادي مصري ، اين کاروان نمادين را پيشرو هزاران کارواني دانستند که قصد دارند با محموله هاي مصالح ساختماني وارد غزه شوند.
البلتاجي تصريح کرد: مصالح ساختماني که اين کاروان حمل مي کرد نيازي مبرم براي مردم غزه است بويژه اينکه يک کنفرانس بين المللي در فوريه 2009 در شرم الشيخ مبلغي معادل پنج ميليارد دلار را براي بازسازي ويرانه هاي حمله رژيم صهيونيستي به غزه تصويب کرد اما از اين مبلغ تاکنون حتي يک دلارهم به غزه نرسيده است.
البلتاجي هنگام حرکت کاروان آزادي در قاهره گفت که راه اندازي اين کاروان بعد از دو اتفاق مهم صورت گرفت. نخست بازگشايي گذرگاه رفح و دوم صدور حکمي از دادگاه اداري مصرکه اجازه مي داد مردم مصر کمک هاي خود را براي مردم غزه ارسال کنند.
دولت مصر بعداز حمله خونين ارتش رژيم صهيونيستي به ناوگان آزادي غزه که با واکنش شديد بين المللي مواجه شد، مجبور گرديد تا گذرگاه رفح را براي مدتي محدود و موقت بازگشايي کند.
نمايندگان مجلس مصر که در اين کاروان شرکت کرده اند به "فتحي سرور" رييس مجلس و دستگاه هاي امنيتي اين کشور در خصوص جلوگيري ازحرکت آن هشدار داده بودند.
"يسري بيومي " يک نماينده ديگر مجلس مصر تاکيد کرد که هدف اين کاروان قرار دادن جهان و دولت مصر در برابر عمل انجام شده در خصوص ضرورت بازسازي غزه است.
وي گفته بود که اگر اجازه ندهند اين کاروان وارد غزه شود به اعتصاب در مقابل گذرگاه رفح ادامه خواهند داد و تسليم نخواهند شد.