شماری از علمای الأزهر با تلاوت بانوان در راديو و شبكههای ماهوارهای مخالفت و آن را زمينهساز ترويج فتنه و انحطاط در جامعه دانستند.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه بينالمللی «الشرق الأوسط»، «هدی الكاشف» از بانوان عضو مجمع علمی پژوهشهای قرآن و سنت الأزهر در اين باره گفت: تلاوت قرآن بهويژه به شيوه تجويد، نيازمند «ترقيق»(نازك ادا كردن) و «ترخيم»(درشت ادا كردن) است و بانوان اگر بخواهند قرآن كريم را در راديو و شبكههای ماهوارهای به شيوه تجويد تلاوت كنند بايد صدای خود را درشت و نازك كنند تا بر شنوندگان تأثير بگذارند كه اين ويژگی صوتی در بانوان به اندازه مردان وجود ندارد.
«علی نجار» پژوهشگر بخش زبانهای دانشكده زبان عربی دانشگاه الأزهر نيز در اين رابطه اعلام كرد: بانوان تنها میتوانند در محافلی كه با حضور زنان و در مناسبتهای مشخص مانند ماه رمضان و محفلهای ختم قرآن برگزار میشود، به تلاوت كلام الهی بپردازند.
«ابوسريع الهادی» استاد الهيات اسلامی دانشگاه الأزهر، «حسن محرم الحوينی» رئيس گروه كلام و فلسفه دانشكده اصول دين دانشگاه الأزهر نيز از ديگر پژوهشگرانی بودند كه با استناد به آياتی از قرآن كريم و احاديث نبوی(ص) و مسائل فقهی، تلاوت بانوان در راديو و شبكههای ماهوارهای را جايز ندانستند.