ایسکانیوز: رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران از آمادگی این سازمان برای انجام برنامه های ترویجی در کشور تانزانیا خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان توسعه تجارت ایران، "بابک افقهی" در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا گفت: «اعزام و پذیرش هیات های تجاری و برگزاری نمایشگاه های اختصاصی در گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران و تانزانیا موثر است.»
وی استمرار در برپایی نمایشگاه های اختصاصی در تانزانیا را در عرصه کالا و شناساندن ظرفیت های تولیدی و خدماتی جمهوری اسلامی ایران در این کشور موثر دانست .
وی ادامه داد: قاره آفریقا بازار پرتقاضایی دارد اما جذابیت بازارهای پیرامونی در حوزه تجارت و بالا بودن هزینه حمل و نقل کالا از ایران به این قاره سبب شده که مبادلات تجاری ایران با قاره آفریقا کم شود.
رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه اطلاعات اقتصادی و تجاری کافی از کشور تانزانیا برای معرفی به فعالان اقتصادی ایرانی وجود ندارد اظهار داشت: سازمان توسعه تجارت ایران در انتقال اطلاعات اقتصادی به فعالان اقتصادی و تجار نقش موثری دارد و داشتن این اطلاعات در آشنا نمودن بازرگانان از ظرفیت های کشور تانزانیا نقش به سزایی دارد.
"افقهی" بیان کرد: «به منظور گسترش مبادلات تجاری جمهوری اسلامی ایران و تانزانیا باید تجار و بازرگانان دو کشور با ظرفیت و پتانسیل های یکدیگر آشنا شوند و زمینه های همکاری مشترک را بررسی کنند.»
معاون وزیر بازرگانی، استراتژِی جمهوری اسلامی ایران را حضور و توسعه در تمام کشورها عنوان کرد و افزود: بخش خصوصی علاقمند به سرمایه گذاری در این کشور است.
وی در خصوص راه اندازی مرکز تجاری جمهوری اسلامی ایران در این کشور گفت: سازمان توسعه تجارت ایران هزینه های ناشی از ریسک حضور در بازارهای مختلف را پذیرفته است بنابراین در صدد هستیم تا با بکار گیری توان بخش خصوصی و کمک های سازمان نسبت به راه اندازی این مرکز اقدامات اساسی انجام دهیم.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا در این دیدار اظهار داشت: دارالسلام شهر در حال توسعه است بنابراین سرمایه گذاری شرکت های ایرانی در زمینه ساخت و ساز، معادن، کشاورزی و ... نقش به سزایی در این کشور دارد.
"محسن موحدی" تصریح کرد: «برای اینکه زمینه حضور کشورمان در بازار تانزانیا حفظ شود باید کالاهای ایرانی به طور مستمر و مداوم به این بازار عرضه شود.»
وی تاکید کرد: کالاهای چینی در این کشور از بازار مناسب و خوبی برخوردار نیست که باید تجار و بازرگانان ما از این موقعیت استفاده کنند و در جهت عرضه کالاهای با کیفیت ایرانی اقدام کنند.