مسئولان بنیاد قذافی که بدون توجه به تهدیدهای رژیم صهیونیستی یک کشتی حامل کمکهای بشردوستانه عازم نوار غزه کرده اند، بر اراده خود رسیدن به سواحل غزه تاکید کردند.
ماشاالله زوی، یکی از نمایندگان بنیاد قذافی که در این کشتی حامل کمکهای بشردوستانه موسوم به آمالتئا بسر می برد، اعلام کرد ما هیچ گونه اسلحه یا کالای مشکوکی حمل نمی کنیم، بار کشتی فقط مواد غذایی و دارو است و سرنشینان ان هم فعالان صلح طلب جوان هستند.
این عضو بنیاد قذافی که با تلفن ماهواره ای با خبرگزاری فرانسه سخن می گفت افزود مقامات اسرائیل می توانند کشتی را مورد تفتیش قرار دهند و مسلما اگر ذره ای انسانیت در وجودشان باشد به ما اجازه خواهند داد بار کشتی را در ساحل غزه تخلیه کنیم. این نماینده بنیاد قذافی از جامعه بین المللی خواست به اسرائیل بیشتر فشار وارد کند تا مجبور شود مسیر ارسال کمکهای بشردوستانه را به نوار غزه باز کند. مقامات اسرائیل روز یکشنبه هشدار دادند که به هیچ کشتی باری اجازه نخواهد داد محموله خود را به طور مستقیم در بندر غزه تخلیه کند.
ایهود باراک وزیر جنگ اسرائیل به سازمان دهندگان این کشتی حامل کمکهای بشردوستانه توصیه کرده بود این کشتی را به طرف بندر اشدود اسرائیل یا به بندر العریش مصر هدایت کنند.
کشتی کمکهای بشردوستانه ای که بنیاد قذافی وابسته به سیف الاسلام، پسر رهبر لیبی، برای کمک به ساکنان نوار غزه اجاره کرده است روز دوشنبه وارد ابهای بین المللی شد.
بنیاد قذافی که یک سازمان بشردوستانه و خیریه است با انتشار بیانیه ای در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد این کشتی روز دوشنبه وارد سواحل جزیره کرت یونان شد و انتظار می رود روز چهار شنبه به ابهای نوار غزه برسد.
طبق این بیانیه، اعضای بنیاد قذافی که از سرنشینان این کشتی بشردوستانه هستند اعلام کردند روحیه خوبی دارند و امیدوار هستند بتوانند روز چهارشنبه وارد غزه شوند. مقامات اسرائیلی تلاشهای دیپلماتیک گسترده ای را اغاز کرده اند تا این کشتی باری به نام آمالتئا که پرچم مولداوی در ان دیده می شود و شنبه شب از یونان به راه افتاد مسیر خود را به طرف مصر تغییر دهد.
اسرائیل تهدید کرده است که اگر این کشتی به حرکت خود به طرف نوار غزه ادامه دهد انرا توقیف خواهد کرد. نظامیان ارتش اسرائیل سی و یکم ماه مه به ناوگان کشتیهای حامل کمکهای بشردوستانه اعزامی به نوار غزه حمله کردند و نه فعال صلح طلب ترک را به قتل رساندند.
این تهاجم خونین خشم شدید کشورهای جهان به ویژه دولت ترکیه را برانگیخت.