سرپرست نمایندگی فرهنگی جمهوري اسلامي ايران با بقاله رئیس جدید دانشکده هنر دانشگاه آدیس آبابا ديدار و گفتگو كرد.
به گزارش اداره كل روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، بقاله رئیس جدید دانشکده هنر دانشگاه آدیس آبابا با اشاره به اشتراکات تاریخی دوکشور تمدن ساز گفت: اتيوپي داراي تاريخي بسيار کهن و يکي از قديمترين مناطق زيستي انساني است که کشف اسکلت « لوسی» و اخیراًKadanuumuu روایتگر داستان سرزمینی است که در واقع به عنوان مأوا و جایگاه تمدن بشری می توان از آن نام برد.
رئیس دانشکده هنر در ادامه از نقش استراتژیک جمهوری اسلامی ایران در معادلات بین المللی سخن به میان آورد و افزود : بدون در نظر گرفتن جایگاه ایران در منطقه نمی توان ثباتی را برای خاورمیانه تصور کرد.
وی پیشرفت های چشمگیر کشورمان در عرصه های مختلف در طول سه دهه پس از گذشت انقلاب اسلامی را وصف ناپذیر توصیف نموده و آنرا الگویی شایسته برای دیگر کشورهای در حال توسعه عنوان نمود. این استاد دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود از فرهنگ و تمدن ایران اسلامی به نیکی یاد کرد و آنرا نشانه سرفرازی برای کشورهای دوست تلقی نمود. در ادامه آقای بقاله نقش « پرس تی وی » را در اطلاع رسانی بسیار مهم و کارساز دانست و افزود : امروزه مردم آفریقا فقط به اخبار و اطلاعات رسانه های غربی توجهی ندارند ، بلکه بیشتر راغب کسب اطلاعات از رسانه های آسیایی مانند «پرس تی وی» و « الجزیره » هستند.
غلام علائي سرپرست نمایندگی فرهنگی جمهوري اسلامي ايران، اتیوپی را به لحاظ استقرار بیش از هشتاد مراکز سیاسی و فرهنگی، علی الخصوص مقر اتحادیه آفریقا در آن و همچنین شهره بودن به همزیستی مسالمت آمیز ادیان بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود : کشور شما به دلیل برخورداری از تمدنی چند هزار ساله ، داشتن زبانی منحصر بفرد و تحت مستعمره دیگران نگرفتن از اهمیت شایان توجهی در قاره آفریقا و حتی در جهان برخوردار است.
وی در ادامه خطاب به ریاست دانشکده در خصوص هنر گفت : هنر، یکی از بارزترین جلوههای اسرارآمیز فرهنگ و تمدن انسانی است که همواره بر حیات انسانی سایه افکنده است.
نماینده فرهنگی درخصوص هنر در فرهنگی ایرانی نیز یاد آور شد: کالبد هنر و ادبیات در ایران اسلامی به خاطر انس با فرهنگ الهی و سنتی، جلوه و نمود معنوی و انسانی یافته است که این دریافت از هنر در ادبیات فارسی و عرفانی ما، به ویژه در زبان شعرای نامدار مثل مولانا و حافظ، تجلی بارزتری از خود به نمایش گذارده است. وی تصریح کرد « هنر اسلامي بر اساس تفكر فلسفي بنا گرديده و اين تفكر، مؤيد جاودانگي خداوند و فناي موجودات و كائنات است.