خبرگزاری مصری الشرق الاوسط به نقل از وزیر دارایی مصر اعلام کرد کسری بودجه این کشور در سال مالی منتهی به سی ام ژوئن به هشت و سه دهم درصد تولید ناخالص داخلی این کشور رسید.
این در حالی است که کسری بودجه مصر در سال پیش از آن هشت و چهار دهم تولید ناخالص داخلی این کشور بود. به گزارش خبرگزاری رویترز، یوسف پطرس غالی وزیر دارایی مصر گفته است بخش درآمدهای بودجه در سال مالی 2009-2010 به حدود دویست و شصت و نه میلیارد لیره مصری (معادل چهل و هفت میلیارد دلار آمریکا) کاهش یافته است.
این در حالی است که بخش درآمدهای بودجه مصر در سال مالی پیش از آن حدود دویست و هشتاد و دو و نیم میلیارد لیره مصر بود.
اما هزینه های لایحه بودجه مصر از سیصد و پنجاه و یک و نیم میلیارد لیره در سال مالی 2008-2009 به سیصد و شصت و هفت میلیارد لیره در سال مالی 2009-2010 افزایش یافته است. پطرس غالی تاکید کرد، این شاخصهای اولیه درباره عملکرد بودجه مصر نشان می دهد اقتصاد مصر پیامدهای دو بحران اقتصادی جهانی پیاپی یعنی بحران افزایش قیمت مواد غذایی و بحران مالی جهانی را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
افزایش درآمد حاصل از فروش کالاهای داخلی به میزان بیست و دو درصد نشان دهنده رونق مجدد اقتصادی در مصر است. افزایش چشمگیر درآمد گردشگری و درآمد کانال سوئز در کنار ادامه پایداری در بخش تاسیسات و صادرات گاز طبیعی، موجب تقویت اقتصادی مصر شده است.
اقتصاد مصر در سال مالی 2008-2009 به میزان چهار و هفت دهم درصد رشد داشت در حالی که رشد اقتصادی این کشور در سه سال پیش از آن در حدود هفت درصد بود. پطرس غالی همچنین گفت وزارت دارایی مصر قصد دارد کسری بودجه را امسال در حدود هفت و نه دهم درصد تولید ناخالص داخلی حفظ کند و آن را در سال مالی 2014-2015 به سه و نیم درصد تولید ناخالص داخلی برساند.