نشست علمی تحت عنوان "انتظار و توسعه" با حضور نخبگان، ارباب جراید و اقشار مختلف مردم در رايزنى فرهنگى جمهوري اسلامي ايران درفریتاون برگزارشد.
به گزارش اداره كل روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در این نشست محمد لامین منصاری استاد دانشکده اسلامی فریتاون در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه مهدویت، الهام بخش جهانی سازی و جهانی شدن اسلام می باشد گفت که جهانی شدن اسلام با بزرگترین رویداد تاریخ بشر و عظیم ترین انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) روی خواهد داد.
وي با بیان اینکه فرهنگ انتظار با توسعه ، تحرک و آماده سازی توام است ،گفت :احادیث پیامبر اکرم (ص) و اهل البیت (ع) پیرامون مهدویت همه جهانی بودن انقلاب حضرت مهدی (عج) و جهانی شدن دولت ایشان را پیش بینی نموده اند.
آلفا رشید جالو سردبیر روزنامه ایندپندنت سیرالئون گفت: آمادگی فرهنگی و معنوی برای ظهور منجی موعود فکر و اندیشه باید در سطح جهانی در بین همه ملت ها گسترش یابد.
شیخ احمد تیجان سیلاه امام جمعه مسجد مرکزی فریتاون ، عضو فعال شورای بین الادیان سیرالئون گفت:جامعه ای که منتظر منجی موعود باشد همیشه زنده، فعال و متحرک است .
محمد رضا قزلسفلی رایزن فرهنگی ايران در بخشی از سخنان خود با اشاره به موضوع انتظار و لزوم اعتقاد به منجی موعود گفت: مهم ترین ضرورت قیام منجی موعود پرکردن زمین از عدل و قسط است . نفی مهدویت و ایمان نداشتن به انتظار منجی موعود به معنای ابتر ، ناقص و بی ثمر بودن بعثت انبیاء الهی بوده و با رحلت پیامبر اکرم (ص) رسالت الهی آن حضرت بدون نتیجه می باشد .
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به ابعاد سازنده انتظار گفت:انسان منتظر باید همیشه بیدار بوده و آمادگى فکرى ، روحى ، عملی توام با برنامه ریزی شده باشد. امید به ظهور منجی موعود آینده روشن مبتنی بر عدالت، علم، تکنولوژی و توسعه برای جامعه ایجاد می نماید .
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به مفهوم انتظار و تاکید بر اینکه انتظار به معنى آینده نگرى و ناراضى بودن از وضع موجود و امید به آیند بهتر است گفت: انتظار امام زمان (عج) منجر به توسعه علم و صنعت، عدالت، اخلاق، فکر و اندیشه، کشاورزى و بطور کلى اقتصاد می شود که نهایتا این پیشرفت ها زمینه های ظهور منجی موعود (عج) را فراهم می نماید .
رایزن فرهنگی ايران در ادامه سخنان خود به عوامل زمینه ساز ظهورحضرت مهدى (عج) از جمله درک قرآن مجید و حقانیت اسلام، بصیرت ، علم و اندیشه و به کار انداختن آن، پایدارى و شجاعت، رعایت اخلاق و حقوق، ایمان و توکل به خدا، تعاون و همکارى، برخوردها و روش هاى منطقى با یکدیگر، توجه به طبقه مستضعف و تامین نیازهاى آن ها، برقرارى عدالت اجتماعى ، جلوگیرى از استعمار، استثمار و استحمار، اتحاد و انسجام، رهبری و ولایت فقیه اشاره نمود.