در ابتکاری جدید از سوی جوانان مصری حامی "محمد البرادعی" نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در سال 2011 شیپورهای وووزلا در اعتراضات علیه دولت در شهر اسکندریه مورد استفاده قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، جوانان حامی البرادعی اخیرا در شهر بندری اسکندریه در شمال مصر با نواختن شیپورهای وووزلا در برابر دوایر دولتی خواستار توجه به درخواست "تغییر" شده اند.
شیپورهای وووزلای استفاده شده توسط جوانان مصری در اسکندریه ساخت داخل بوده و تا کنون خبری درباره قویتر و یا ضعیف تر بودن آنها از شیپورهای استفاده شده در جام جهانی شنیده نشده است.
بر این اساس، روز گذشته فعالان حامی البرادعی و تغییر در مصر به شیوه جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی تظاهراتی گسترده را در برابر ساختمان دادستانی شهر اسکندریه انجام دادند.
تظاهرات کنندگان با نواختن این شیپورها در همان حال خواستار پایان دادن به حالت فوق العاده در مصر شدند که یکی از بندهای هفتگانه تغییر البرادعی نیز هست.
"محمد عبدالکریم" از هماهنگ کنندگان کمیته مردمی حمایت از البرادعی در این باره اظهار داشت: صدای بوق ها و سوت هایی که فعالان در تظاهرات از آن استفاده می کنند بیانگر پیام مهمی به رژیم مصر است.
وی افزود: در واقع پیام ما این است که اگر به درخواست های تغییر (اصلاح طلبانه) ما توجه نشود به تلاش هاس خود ادامه خواهیم داد و برای آنها سردردهای دایمی ایجاد خواهیم کرد.
این فعال حامی البرادعی در ادامه تاکید کرد: هرگز نا امید نمی شویم و با صدای بلند به اعتراضات خود ادامه می دهیم.
خاطر نشان می شود، معترضین روز گذشته در شهر اسکندریه خواستار باز پس گرفتن 5 دستگاه خودروی خود شده بودند که هفته گذشته در حین تظاهرات علیه رژیم مبارک مصادره شده بود. این فعالان در زمینه جمع آوری امضاها برای تغییر فعالیت می کرده اند.
از سوی دیگر، حامیان اصلاحات موردنظر البرادعی که پای بیانیه هفتگانه تغییر را امضا کرده اند از 700 هزار نفر فراتر رفته است. حامیان البرادعی در نظر دارند که تا قبل از عید فطر تعداد این امضاها را به یک میلیون عدد برسانند.
فعالان حامی البرادعی اعلام کرده اند که پس از رسیدن این امضاها به یک میلیون گام های بعدی خود را اعلام خواهند کرد.
این در حالی است که حضور "محمد البرادعی" مدیرکل سابق آژانس انرژی اتمی هنوز در پرده ای از ابهام قرار دارد .البرادعی اخیرا بیانیه هفتگانه ای اعلام کرده که خواستار پایان حالت فوق العاده در مصر، خاتمه دادن به اشراف و نظارت کامل دستگاه قضایی بر روند انتخابات، نظارت داخلی و بین المللی بر انتخابات، ارایه فرصت های مناسب و کافی به تمام نامزدها برای حضور در رسانه ها به ویژه درانتخابات ریاست جمهوری، تضمین حق نامزدها برای نامزد شدن در انتخابات بدون در نظر گرفتن قید و بندها و شروط ظالمانه و تغییر برخی از مواد قانون اساسی مصر شامل 76،77و88 شده است.