شهر باستانی مصر که زمانی محل زندگی تاجران و افراد ثروتممند بود امروزه بار دیگر توجه طبقات مرفه مصر و جهانگردان خارجی را به خود جلب کرده است.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر؛ شهر باستانی مارینای مصر با منازل لوکس و ویلاهای گرانقیمت در ساحل مدیترانه واقع شده است.
این شهر دو هزار سال پیش شهری بندری رو به رشد بود که تاجرانی که از طریق تجارت گندم و زیتون ثروت خود را کسب می کردند در ان زندگی می کردند. این شهر باستانی که بنام "لیوکاسپیس" یا "انتی فرای" هم نامیده شده است چند قرن بعد از ان که در پی یک سونامی ویران شد از روی زمین ناپدید شد.
اما در سال های اخیر که به محلی برای گذران اوقات فراغت طبقات بالای مصر و در نهایت به یک شهر ساحلی مدرن تبدیل شد. بیست و پنج سال بعد از ان که این شهر بار دیگر کشف شد مقامات مصراکنون قصد دارند مقبره ها، ساختمان های قدیمی و خیابان های شهر باستانی را به روی جهانگردان و توریست های خارجی بگشایند.
بازدیدکنندگان از این منطقه باستانی می توانند با مشاهده بقایای این شهر باستانی از چگونگی زندگی مردمان باستانی در این منطقه مطلع شوند.
براساس این گزارش؛ در سال هزار و نهصد و هشتاد و شش که مهندسان چینی طرح ایجاد مسیر برای منطقه ساحلی مارینا را اجرا می کردند با بخش هایی از بقایای شهر باستانی بجا مانده در ان جا مواجه شدند.
گروهی از باستانشناسان لهستانی هم که در دهه هزار و نهصد و نود در این منطقه باستانی حفاری های تحقیقاتی انجام می دادند به کشفیات جالبی درباره تاریخچه این منطقه دست یافتند. بقایای بجای مانده از شهر باستانی ماریناز نشان می دهد که بازرگانان ساکن این منطقه در ساختمان هایی دو طبقه زندگی می کرده اند که خیابان هایی پیچ در پیچ منازل انها را به هم مرتبط می کرد.
ساختمان های این منطقه به شکلی طراحی شده بودند که اب باران از سقف منازل در محلی جمع اوری می شد و از طریق لوله هایی به منبع اب هر منزل هدایت می شده است.