نخست وزیر زیمبابوه از پایان اختلاف خود با موگابه خبر داد .
"بی بی سی "در گزارشی با اشاره به این موضوع نوشت :چانگیرای این اظهارات را پیش از سفر اروپا _آمریکای خود و جلب حمایت غرب از دو لت چهار ماهه زیمبابوه بیان سا خت .
وی قرار است با گوردن بروان ،نخست وزیر انگلستان و باراک اوباما ،رییس جمهور آمریکا دیدار نماید .
این در حالی است که زیمبابوه برای باز سازی اقتصاد ویران شده از تنش های سیاسی به چهل و پنج میلیارد دلار نیاز دارد .
دولت متحد زیمبابوه که از دشمنان قسم خورده سابق شکل گرفته است در ماه فوریه آغاز به کار نمود و به بحران سیاسی موجود که بعد از بر گزاری انتخابات سراسری در این کشور ایجاد گشته بود پایان داد .
اوایل این هفته نیز اتحادیه اروپا با پرداخت یک میلیارد دلا در قالب کمک های بشر دو ستانه به زیمبابوه موافقت نمود .
البته کشور های غربی که در این برنامه مشارکت داشتند اعلام نموده اند تا زمانی که شواهدی دال بر تقسیم قدرت اصولی و پایان محاصره اراضی و حاکمیت قانون را مشاهده ننمایند کمک های خود را ادامه نخواهند داد .
"چانگیرای" به "بی بی سی" اظهار داشت :هدف از این سفر بیان آمادگی زیمبابوه برای تعامل با جهان و نیز فرصت برای مشاهده حمایت از دولت موفقت می باشد .ما امیدواریم موفقیت های فزاینده ایی که تا کنون کسب کرده ایم رفتار های شکاکانه را نسبت به ما تغییر داده و اطمینان دهد که این دولت مستحکم می باشد.
وی که در "الفنت گالف کورس" صحبت می نمود چالش های باقی مانده را تنها مسئله اشغال ارضی کشاورزی در کشور نامید .
"چانگیرای "در عین حال تاکید داشت که دولت متحد بر اوضاع مسلط می باشد وگفت : اگر ما مشکلاتی داشته باشیم و آن ها در راه مسالمت آمیز بیان شوند آن گاه رابطه ی انعطاف پذیری به وجود خواهد آمد .ما اعلام می داریم که دوره خصومت پایان یافته است .
چانگیرای رهبر حزب تغییرات دموکراتیک هفته گذشته طی مراسم سالیانه با لحن کمتر امیدوارانه ایی اظهار داشته بود؛ حاکمیت قانون در کشور برقرار نمی باشد و مردم از دستگیریی های سیاسی بیم ناک می باشند .