برنامه جهانی غذا از اوضاع وخیم غذایی در برخی مناطق سودان ابراز نگرانی کرد. به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، سودان فقط بیست درصد گندم مورد نیاز خود را تولید می کند.
این مسئله باعث شده است دولت در کنار برنامه جهانی غذا برای دراز کردن دست یاری به سوی میلیون ها سودانی که از گرسنگی و فقر شدید رنج می برند، دخالت کند.
شماری از کارشناسان تاکید کردند ضعف بازاریابی ، بی ثباتی در سیاست های کشاورزی مربوط به گندم و نبود تامین مالی باعث کاهش میزان تولید شده است.
کارشناسان خواستار افزایش تولید گندم با هدف رقابت در سطح منطقه ای و بین المللی شدند.
در حالیکه میزان مصرف داخلی گندم در سودان بیش از دو میلیون تن است، میزان تولید از بیست درصد گندم مورد نیاز فراتر نمی رود.
بیست سال پیش میزان تولید گندم در سودان به بیش از نهصد هزار تن رسیده بود و مصرف گندم در آن موقع بیش از یک میلیون تن بود. به گفته کارشناسان این بدان معنا است که باید با تدوین سیاست های کشاورزی روشن و با ثبات ، موانع پیش روی تولید برداشته شود.
در همین چارچوب برنامه جهانی غذا درخواست کرد راه حل های پایدار به منظور فراهم کردن راههای کسب روزی برای میلیونها سودانی که با خطر گرسنگی مواجه هستند، ایجاد شود.
برنامه جهانی غذا از اوضاع وخیم غذایی در برخی مناطق سودان ابراز نگرانی کرد. ورنون آرشیبالد معاون مدیر برنامه جهانی غذا در سودان گفت: در سودان برنامه جهانی غذا و دولت با هم برای ارائه راه حلها و کمک به میلیونها فقیر سودانی و نجات جان شمار زیادی از آنها تلاش می کنند اما متاسفانه بسیاری از مناطق سودان هنوز به کمکهای بیشتری نیاز مبرم دارند.