ايرنا - رييس پارلمان قاره آفريقا روز دو شنبه در گفت وگو با ايرنا گفت: بهره گيري از فناوري هاي نوين ارتباطي و اطلاعاتي هر روز فاصله ميان مردم و مسوولان آنها و در واقع ملت ها و دولت ها را كمتر مي كند.
'ادريس اندله' در حاشيه سومين گرهمايي دو روزه پارلمان الكترونيك جهان كه با حضور بيش از 400 نماينده پارلمان و مجالس قانونگذاري و متخصصان از سراسر جهان در محل پارلمان آفريقا در ژوهانسبورگ آفريقاي جنوبي برگزار شد، افزود: فناوري هاي ارتباطي جنبه هاي مثبت و منفي فراواني دارند ولي نقش آن در امور پارلماني هميشه مثبت بوده است.
وي در اين خصوص افزود: پارلمان آفريقا تجربه خوبي از بهره گيري از اين فناوري ها دارد به گونه اي كه امروزه مردم حتي روستا هاي آفريقا نيز با به كار گيري از اين فناوري ها از قبيل اينترنت و تلفن همراه براحتي با نمايندگان خود در سطح ملي و قاره اي در ارتباط هستند و به راحتي مي توانند خواسته هاي خود را با موكلين خود در ميان بگذارند.
اندله يكي ديگر از نكات مثبت به كار گيري از فناوري هاي نوين ارتباطي در امور پارلماني را تسهيل تبادل تجربيات ميان نمايندگان پارلمان هاي ملي و منطقه اي جهان با يكديگر براي توسعه امور تقنيني و نظارتي كشورها دانست و افزود: نمايندگان پارلمان هاي جهان با ارتباط گيري با يكديگر و مطالعه اطلاعات مربوط به تجربيات مستقل امور پارلماني كشورها به راحتي بر تجربيات حرفه اي خود مي افزايند و اين در امر پيشرفت امور پارلماني بسيار موثر بوده و هست.
وي اظهار داشت: اين فناوري ها از يك سو امور پارلماني را تسهيل و از طرف ديگر دشوار تر كرده است زيرا ارتباطات مردمي با نمايندگان موجب شده است تا ميزان مشاركت مردم در سرنوشتان بيشتر و لذا بر حجم وظايف نمايندگان نيز افزوده شود.
رييس پارلمان آفريقا اين وجه فناوري ها را مثبت تلقي كرد و در پايان ابراز اميدواري كرد كه با گسترش و نفوذ بيشتر فناوري هاي نوين ارتباطي در اقصي نقاط قاره آفريقا، ارتباط مردم دورافتاده ترين نقاط اين قاره با مسوولان و نمايندگانشان بيشتر شود چون همين مهم موجب خواهد شد نمايندگانشان بيشتر و راحتر در جريان نيازها و خواسته هاي آنها قرار گيرند.