خبرگزاري فارس: سخنگوي سابق جماعت اخوانالمسلمون مصر با اشاره به تشديد فشارها و سركوب مخالفان در مصر گفت: مبارك مطمئن است هر اقدامي عليه اسلامگرايان انجام دهد غرب با او همراه است و هيچ اعتراضي نخواهد كرد.
"كمال هلباوي " در گفتوگو با خبرنگار بينالملل خبرگزاري فارس در ارتباط با انتقادات شديد سازمان عفو بينالملل از دولت حسني مبارك به دليل دستگيري مخالفان و ايجاد فضاي امنيتي در آستانه انتخابات پارلماني مصر گفت: انتقادات اين سازمان و ساير نهادهاي بينالمللي هيچ تاثيري بر كاهش دستگيري مخالفان از سوي رژيم حسني مبارك ندارد. اين رژيم انتخابات پارلماني با تقلب برگزار و مخالفان خود را از تاثيرگذاري موثر در ساختار تصميمگيري مصر طرد خواهد كرد.
سخنگوي سابق جماعت اخوانالمسلمون مصر افزود: در حقيقت رژيم حسني مبارك از اسلامگرايان به شدت واهمه دارد چرا كه ميترسد كه اسلامگرايان به هرم قدرت صعود كنند و مصر تحت سيطره اسلامگرايان درآيد. بنابراين آمريكا هم از رژيم مبارك در مبارزه عليه اسلامگرايان حمايت ميكند.
وي در بخش ديگر از سخنانش تصريح كرد: چنانچه لائيكها در بين اقشار مختلف مردم مصر از نفوذ بيشتري برخوردار بودند، آمريكا موضع متفاوتي در قبال تحولات اين كشور و دولت حاكم بر آن اتخاذ ميكرد و حقوق بشر معنا و مفهوم پررنگتري به خود ميگرفت. اما در شرايط كنوني كه اسلامگرايان از نفوذ بيشتري در بين اقشار مختلف ملت مصر برخوردارند و احتمال پيروزي آنان در انتخابات خيلي زياد است، حسني مبارك مطمئن است هر اقدامي عليه اسلامگرايان انجام دهد غرب با او همراه است و هيچ اعتراضي نخواهد كرد.
سخنگوي سابق جماعت اخوانالمسلمون مصر درباره چشمانداز تحولات سياسي در اين كشور گفت: در روزهاي آينده فشار عليه اسلامگرايان بويژه جماعت اخوانالمسلمون افزايش پيدا خواهد كرد و اين بدان معناست كه رژيم مبارك اصرار دارد مخالفان را همچنان دستگير كند. بنابراين، ما شاهد دستگيري نامزدهاي انتخاباتي و طرفداران آنان خواهيم بود تا از ورود عناصر موثر به پارلمان جلوگيري شود.
هلباوي در ارتباط با ديدگاه برخي كارشناسان سياسي مبني بر اينكه دستگاه امنيتي مصر حدي را براي تصاحب كرسيهاي پارلماني از سوي مخالفان تعيين كرده است، گفت: اينكه رژيم حسني مبارك به مخالفان خود اجازه ورود به پارلمان ميدهد براي آن است كه بگويد در مصر دموكراسي و تعدد احزاب وجود دارد ولي حقيقت برخلاف آن است. در حقيقت نمايندگان واقعي مردم در پارلمان حضور ندارند و دموكراسي صحيح و سالمي بر مصر حاكم نيست و اين موضوع به دليل دخالتهاي نيروهاي امنيتي و مجازات و سركوب كردن مخالفان است. مخالفاني كه در برابر فساد نظام حاكم بر مصر سكوت نميكنند و اين چيزي است كه ما شاهد آن هستيم.