اجلاس مبارزه با برده داری به سبک مدرن و جلوگیری از قاچاق انسان در مصر برگزار شد .
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان ؛ میلیاردها نفر در سراسر دنیا شاهد بهبود وضع زندگی و رونق زندگی خود هستند اما کار اجباری و قاچاق کارگران هنوز مشکلی بزرگ در دنیای امروزی محسوب می شود. سازمان بین المللی کار می گوید بیش از دوازده میلیون نفر در سراسر دنیا تحت شرایطی موسوم به « کار اجباری » فعالیت می کنند که ازاین تعداد نزدیک به دو میلیون و پانصد هزار نفر قربانی پدیده ای به نام قاچاق انسان هستند . منطقه خاورمیانه حدود نه درصد کل رقم جهانی را در این زمینه تشکیل می دهد . این هفته سران شرکتهای تجاری در مصر دور هم جمع شدند تا درباره قاچاق انسان بحث و گفتگو کنند . دراین باره « جیم کِلَنسی » مجری و خبرنگار سی ان ان گفت.." تاریخ بردگی انسان نخستین بار بیش از چهار هزار سال پیش ثبت شد ، که روی سنگ ها حک شده بود.
این نوشته ها روی معبد لاکسور در مصر ثبت شدند به همین علت افراد از سراسر دنیا در لاکسور جمع شدند تا به پدیده برده داری مدرن پایان دهند که همانا قاچاق انسان است. در این اجلاس که سوزان مبارک ؛ همسر حسنی مبارک ؛ رئیس جمهور مصر میزبان ان بود مقامات سازمان ملل متحد ، سازمان های مردم نهاد ، دانشجویان و مدیران شرکت ها در طی دو روز درباره پیشرفت ها و مشکلات مربوط به مبارزه با قاچاق انسان بحث کردند .
کارشناسان اذعان دارند شاید یک درصد از تاجران مدرن برده تحت تعقیب قرار نمی گیرند که این مسئله باعث می شود این پدیده درمقایسه با دیگر فعالیتهای غیر قانونی همانند مواد مخدر و تسلیحات ایمن تر و سوداور تر باشد ".