رئیس جمهور تونس در واکنش به تظاهرات جوانان فارغ التحصیل بیکار که خواستار کار و توقف فساد مالی هستند گفت، تظاهرات خشونت بار پذیرفتنی نیست و به ایجاد اشتغال و گردشگری در کشور لطمه می زند. ناآرامیهای اجتماعی به ندرت در تونس روی می دهد.
اما حوادث اخیر در هفته های اخیر تداوم یافته است. روز دوشنبه یکهزار نفر به دعوت اتحادیه های کارگری در تونس تظاهرات کردند.
اما تظاهرات به درگیری بین نیروهای پلیس و جوانان فارغ التحصیل جویای کار وتیراندازی نیروهای پلیس کشیده شد.
در این درگیریها یکی از جوانان تظاهر کننده با گلوله نیروهای پلیس کشته شد.
تظاهرات دیگری هم روز جمعه در بوزیان واقع در دویست چهل کیلومتری جنوب پایتخت برپا شده بود.
زین العابدین بن علی، رئیس جمهور در پیامی تلویزیونی به مردم تونس آشوب وخشونت در خیابانها را پذیرفتنی ندانست و بر اجرای قاطعانه قوانین تاکید کرد.
وی افزود، این تظاهرات خشونت آمیز چهره نامطلوبی از کشور ارائه می دهد و حضور سرمایه گذاران و گردشگران را در تونس کمرنگ می کند، در حالیکه تونس برای ایجاد اشتغال و کاستن از بیکاری به حضور این سرمایه گذاران و گردشگران نیاز دارد. دولت تونس مخالفان را به ایجاد این ناآرامی ها متهم می کند تا بدین وسیله قدرت حاکم را بی اعتبار کند. به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری فرانسه از تونس، تونس که در شمال افریقا واقع شده،یکی از کشورهای نسبتا با ثبات ومرفه منطقه است اما گروههای بین المللی مدافع حقوق بشر قدرت حاکم بر این کشور را به خاموش کردن صدای مخالفان متهم می کنند. بن علی از بیست و سه سال پیش ریاست جمهوری تونس را در دست دارد.
وی برای مقابله با فعالان القاعده ،همکاریهای نزدیکی هم با کشورهای غربی دارد.