حجتالاسلام والمسلمين «سيدآفتاب حيدر رضوی»، رئيس مؤسسه اهلالبيت(ع) آفريقای جنوبی، از دانشگاه اديان و مذاهب در قم بازديد و با حجتالاسلام والمسلمين «نواب»، رئيس اين دانشگاه، ديدار و گفتوگو كرد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از سايت دانشگاه اديان و مذاهب، در ابتدای اين ديدار كه پنجشنبه، 16 دیماه، در محل دفتر حجتالاسلام والمسلمين نواب، رئيس دانشگاه اديان و مذاهب، صورت پذيرفت، وی ضمن خير مقدم مدعوين را از نزديك در جريان پيشينه شكلگيری، ساختار آموزشی، دانشكدهها، رشتههای تحت پوشش اين دانشگاه و ديگر اطلاعات مربوطه قرار داد.
حجتالاسلام والمسلمين سيد آفتاب حيدر رضوی نيز كه علاوه بر فعاليت در رأس مؤسسه اهلالبيت(ع) آفريقای جنوبی، نماينده مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی در اين كشور نيز محسوب میشود، گزارشی از وضعيت مسلمانان آفريقای جنوبی و فعاليتهای مؤسسات اسلامی در اين كشور ارائه داد.
وی جمعيت مسلمانان آفريقای جنوبی را نزديك به يك و نيم ميليون نفر اعلام كرد و گفت: از اين تعداد حدود 15 هزار نفر شيعه هستند و ما در تلاش هستيم تا با رايزنیهايی كه با دولت اين كشور داريم، مذهب تشيع را به رسميت برسانيم.
نماينده پاكستانیالاصل مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی در آفريقای جنوبی كه از بيست سال پيش در اين كشور زندگی میكند، درباره مؤسسات فعال در زمينه گفتوگوی اديان در آفريقای جنوبی نيز گفت: در حال حاضر چند كميته و دفتر در اين زمينه در آفريقای جنوبی فعال هستند كه از جمله آنها می توان به شورای گفتوگوی اديان در شهر كيپتاون و شورای رهبران اديان آفريقای جنوبی و كميتهای جديد به نام «گفتوگوی كلامی اديان» اشاره كرد كه در هر سه اين نهادها عضويت دارم.
رئيس مؤسسه اهل البيت(ع) آفريقای جنوبی در اين ديدار همچنين با اشاره به اهميت بحث اديان و جهانیسازی در دنيای امروز و برگزاری كنفرانسهای متعدد در اين حوزه گفت: مايليم تا با همكاری بيشتر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه اديان و مذاهب ما نيز در اين حوزه فعالتر شويم و نقطه نظرات علمای شيعه را در اين خصوص در مجامع علمی مطرح كنيم.
حجتالاسلام والمسلمين نواب، رئيس دانشگاه اديان و مذاهب، نيز ضمن استقبال از اين پيشنهاد برای همكاری در اين زمينه اعلام آمادگی كرد و گفت: دانشگاه اديان و مذاهب نيز میتواند به عنوان ضلع سوم همكاری ميان مؤسسه اهلالبيت(ع) آفريقای جنوبی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اعزام اساتيد و پژوهشگر در برپايی كنفرانسهای مذكور و ديگر فعاليتهای مشابه فعال باشد.