خبرگزاری رویترز امروز در تحلیلی نوشت شماری از رهبران عرب با نگرانی تظاهرات جوانان تونسی را که مرد قدرتمند تونس را مجبور کردند از قدرت کنارگیری کند زیر نظر دارند و این سوال را از خود می پرسند که آیا آنها نیز باید در شیوه های قدیمی خود در سرکوب سیاسی تجدید نظر کنند یا خیر ؟
به گزارش واحد مرکزی خبر ، برخی معتقدند تونس بمثابه شهر گدانسک جهان عرب محسوب می شود . شهری در لهستان که زنگ تغییر از آن آغاز شد و کشورهای کمونیستی شرق اروپا را یکی پس از دیگر فراگرفت. هنوز مشخص نشده است که آیا رفتن زین العابدین بن علی رئیس جمهور تونس به نفع دمکراسی خواهد بود یا فقط تغییر چهره ها در قدرت خواهد بود ؟اما برخی این سوال را مطرح می کنند که حکام عرب که فاقد محبوبیت هستند خواه در نظامهای پادشاهی مطلق یا انقلابیونی که پیر شده اند اما همچنان به قدرت چسبیده اند، تا کی می خواهند برای باقی ماندن در قدرت به شیوه های خشن قدیمی ادامه دهند .
رویترز می گوید شاید این آخرین روزهای حسنی مبارک رئیس جمهور مصر یا هر رهبر دیگر قوی در خاورمیانه نباشد اما واضح است که در این منطقه تحولاتی رخ خواهد داد “.
شبکه تلویزیونی الجزیره قطر که از سال ۱۹۹۶ آغاز به کار کرده است تنها شبکه ای بود که ناآرامیهای تونس را به مدت طولانی پوشش می دهد .
در ادامه ناآرامی های خونین در سراسر تونس، شبکه تلویزیونی الجزیره از کشته شدن ۴۲ نفر بر اثر آتش سوزی در زندانی در این کشور خبر داد.
دیگر زندانیان زندان شهر المنستیر تونس هم موفق به فرار از این زندان شدند.
همچنین امروز بازار بزرگ تونس مورد حمله قرار گرفت و چپاول شد.