خبرگزاري فارس: وزير توسعه منطقهاي رژيم صهيونيستي از روي كار آمدن اسلامگرايان در تونس پس از سقوط رئيس جمهور اسلامستيز و غربگراي اين كشور ابراز نگراني كرد.
به گزارش فارس، به نقل از روزنامه فرامنطقهاي "القدس العربي "، "سلوان شالوم "، وزير توسعه منطقهاي رژيم صهيونيستي در گفتوگو با راديو ارتش اين رژيم اعلام كرد كه جامعه بينالمللي به نوبه خود ترجيح داده بود نقض حقوقبشر در دوران "زين العابدين بن علي " را ناديده بگيرد اما بالطبع امروز اين نگراني بزرگ وجود دارد كه جنبشهاي اسلامي كه تاكنون فعاليتهاي آنها غيرقانوني خوانده شده بود به قدرت برسند.
شالوم معاون "بنيامين نتانياهو "، نخستوزير رژيم صهيونيستي به استقبال گرمي كه بن علي براي وي در نوامبر 2005 و طي سفر به تونس اختصاص داده بود اشاره كرد و گفت: آن زمان در سمت وزير خارجه اسرائيل و براي شركت در سميناري به تونس رفته بودم.
در سال 1994 دفتر حافظ منافع رژيم صهيونيستي و تونس در تلآويو و تونس تاسيس شد اما فعاليت اين دو دفتر در سال 2000 و به دنبال اينكه تونس به سركوب انتفاضه فلسطينيان اعتراض كرد، به حال تعليق درآمد اما تونس همچنان به مقامات صهيونيستي اجازه سفر به اين كشور را داده بود.
رژيم صهيونيستي به طور رسمي هيچ واكنشي به سقوط دولت اسلامستيز و غربگراي زين العابدين بن علي كه تحت فشار اعتراضات بيسابقه مردمي صورت گرفت نشان نداده است و اين در حالي است كه جامعه عربي و جماعتهاي اسلامي، آن را انتفاضه ملت تونس خواندند.
بر اساس قانون اساسي تونس ايجاد احزاب بر اساس اصول ديني ممنوع و نظام بن علي به رفتار تند خود عليه مسلمانان معروف بوده است.